tirsdag 25. desember 2012

Vel overstått feiring

To slitne kropper ligger lettere henslengt i sofaen etter en kjempehyggelig kveld. Nicklas leker med sin nye duppedings (mac) og jeg benytter anledningen til å skrive litt til dere. En deilig avkopling sånn på tampen til leggetid :-)


Ting så litt nifst ut rundt klokken fem. Jeg trodde at vi skulle tygge i oss seig svor til middag. Etter å ha fått svoren perfekt for to år siden, hadde det vært krise om den ikke levde opp til forventningene i år. Med litt beroligende ord fra mamma fikk vi den i boks, og den ble jaggu perfekt i år også. Julemiddagen ble med andre ord reddet. Julematen har de seneste årene blitt noe av det aller viktigste for meg. Det er vel et tegn på at jeg begynner å bli voksen. Kanskje på tide nå som barn nummer to er på vei...? ;-)

Lille luring har jo som nevnt før fått vannkopper. De kom i grevens tid til julefeiringen gitt. Tidenes timing! Flere har poppet ut i løpet av dagen. Han har allikevel holdt smilet på plass, og kost seg med familien sin. Jeg fikk tatt noen bilder av han foran treet. Det er jo nesten obligatorisk. Tullegutten var derimot i hundre, så poseringsbilder ble det ikke. I stedet fikk jeg noen bilder som er veldig typisk han :-) Det er sånne bilder jeg liker. Ekte bilder (med hvitvask i halve ansiktet).


Han har aldri vært en unge som har kastet seg over gaver, revet av papiret i en vill fart, for deretter å gå løs på neste gave. I år trodde jeg muligens det hadde endret seg, men den gang ei - noe jeg synes er kjempefint. Han tok seg god tid, og lekte og tittet nøye på hver eneste gave han fikk. Ikke noe mas, ikke noe utakknemlighet. Bare 100% fornøyd fra ende til annen. Da klokken nærmet seg 21 tok derimot trøttheten tak i han, som igjen forverret ubehaget fra prikkene. Han ville legge seg. Det er ikke ofte det skjer. Like etterpå sov han søtt. Et par timer senere hørte vi derimot gråt fra soverommet. Masse neseblod og en kropp som klødde. Den neste timen gikk med til å stoppe neseblodet, trøste, kose og ta på hvitvask. Ikke helt den avslutningen vi ønsket for han i dag, men nå ser det heldigvis ut som han har funnet roen i vår seng!

Ellers har det vært flust med gaver her. Både Nicklas og jeg er kjempefornøyde med årets gaver. Fra kjæresten min fikk jeg noe jeg har siklet på lenge; Marc by Marc Jacobs Hillier Hobo veske. Flinke mannen, kjenner min smak :-) Fra Teo og Nicklas fikk jeg ikke mindre enn 75 minutter med fotpleie og massasje. Det skal bli så godt for den nokså slitne gravide kroppen min. Heldiggrisen meg! Den desidert kuleste gaven var derimot denne engelen, laget av Teo selv.

Teo, stolt som en hane: "Jeg lagde den med varmt lim!"

Den fikk en plass på juletreet med det samme, og skal uten tvil være med på feiringene i de kommende årene også. Digget den! Tenk - jeg har blitt en skikkelig mamma. Setter pris på hjemmelaget kunst. Det trodde jeg ikke for noen år siden, når jeg så alt rælet mine søsken (og meg selv) ga bort til mamma hvert år ;-)

Nå skal jeg komme meg i seng. Noe sier meg at det ikke blir mye søvn i natt. Det gjelder å sluke den søvnen man kan få når minstemann i huset er syk. En ny dag ventes i morgen, med nok på timeplanen, hvis formen til lillemann tillater det så klart :-)
God natt!

3 kommentarer:

Frøken K sa...

For en herlig gutt du har!! *smelt smelt*.. :-)

Og for en fantastisk gave du har fått av din kjære! da kan man virkelig ikke klage på mannebeinet, når de får med seg sånne funfacts om deg og plukker opp smaken din! Ser ut som du vant julen, med andre ord ;)

Monica Jensen sa...

Jaa, han er så god. Min lille stolthet <3

Jeg vant virkelig julen i år ja. Kjempeoverrasket og innmari fornøyd. Med gavene fulgte et veldig koselig kort også, så jeg har ingenting å klage på :) Jeg er heldig!

Håper du hadde en hyggelig kveld, til tross <3 Tenker på deg vettu!

Monica Jensen sa...

Jaa, han er så god. Min lille stolthet <3

Jeg vant virkelig julen i år ja. Kjempeoverrasket og innmari fornøyd. Med gavene fulgte et veldig koselig kort også, så jeg har ingenting å klage på :) Jeg er heldig!

Håper du hadde en hyggelig kveld, til tross <3 Tenker på deg vettu!