lørdag 19. januar 2013

Babyshower ❤

Jeg satt i bilen på vei til Svigermor tidligere i dag. Nicklas kjørte, Teo slappet av og jeg blogget fra telefonen. Jeg skulle fortelle dere om dagen i går i forhold til dagen i dag - at de har vært som natt og dag kroppslig sett. Det hjalp virkelig å lytte til kroppen i går. Holde sengen. Det er nok derfor jeg har vært såpass oppegående i dag. 

Vi svingte inn foran huset til Svigermor. Da hadde vi tilbrakt de siste timene i bowlinghallen. En inneaktivitet som virkelig falt i smak hos lillemann. Bowling var gøy! Gutta var klare for å prøve seg på bortoverski på jordet. Jeg var klar for å ligge med beina høyt. Altså, ta hensyn til kroppen før den igjen sa stopp. Før jeg rakk å trykke på publiser åpnet vi opp inngangsdøren, og der sto en haug med kjente og kjære ansikter. For en fantastisk overraskelse! 


Live og Mats hadde ordnet i stand til en super babyshower. Det er en jenteting, sier kanskje mange. Allikevel ville Mats være med å arrangere det, og inkludere Nicklas. De var to haner blant alle hønene, men det var ingen tvil om at Nicklas satte enormt stor pris på det. Mamma og søsteren min var der. Svigermor var naturligvis der. En gjeng gode venninner var der. Og selvfølgelig vertene; Live og Mats. Tusen tusen takk. Jeg har ikke ord for hvor mye det betydde for meg! 


Jeg trodde aldri at noen kom til å klare og overraske meg sånn. Jeg ble helt satt ut da jeg skjønte hva som var ordnet i stand for oss. Tårene holdt jeg tilbake så godt jeg kunne, for jeg visste at hvis jeg først åpnet slusene ville jeg aldri klare å lukke dem igjen. Det tok derimot lang tid før jeg klarte å "lande". At vi er omringet med så gode mennesker gjør meg lykkelig!


Nå er vi hjemme igjen etter en lang, men hyggelig dag. Med oss på lasset var selvfølgelig lillegutt. Totalt utslitt og tappet for energi, full av trass og full av tårer. Dagen har vært lang for han også. Det er ikke alltid like greit å være fire år. Nå sover han søtt. Jeg skal ta meg et varmt bad, og la dagens inntrykk synke litt inn. I morgen venter en ny dag. Den skal jeg tilbringe med han lille fine. En dag der oppmerksomheten min er 100% rettet mot han. Det trenger han virkelig etter en uke med mye farting og lite mamma-tid. Jeg merker godt at han er utagerende i disse dager. Vi har virkelig vært gjennom noen runder i dag. I morgen skal det derimot være annerledes. Han trenger ingen full timeplan. Det han trenger er kos og oppmerksomhet fra mammaen sin, slik han er vant til å få, men slik det ikke har vært de siste dagene. At mine plager går utover han, er virkelig noe jeg sliter med å svelge om dagen. Mammahjertet har det ikke helt bra nå!

Dette ble et innlegg om litt av hvert gitt. Sånn er det når dagen har gått i berg-og dalbane. En fantastisk dag, men samtidig en krevende en på andre måter. Jeg vil igjen takke Live og Mats for en super babyshower, som virkelig tok kaka. Jeg vil også takke alle som kom og feiret med oss. Tusen takk! Dere er best 

7 kommentarer:

Jona (Mammalivet i Berlin) sa...

Åh så utrolig koselig! :) Babyshower er så stas :) Godt å høre at formen var bedre i dag!

Annette sa...

Så koselig :-) Du er heldig som har så flotte mennesker rundt deg :-)

Frøken K sa...

Godt å høre at formen ble bedre! Krysser fingrene for at du slipper flere slike og er flink til å høre på kroppen din!!

Så kjekt å bli gjort stas på!! Kan tenke meg at du hadde det supert :-) Mine "bestevenner" ble ikke særlig glad da jeg ble gravid, så ble ikke akkurat overrasket når jeg ikke fikk noe babyshower.. :/

Nå nærmer jo fødselen seg med stormskritt!! Nå må du huske tipset du gav meg.. Hvile mye, beina på bordet og la kjæresten varte deg opp og skjemme deg bort :-)

Monica Jensen sa...

Jeg er kjempeheldig <3 Live hadde virkelig ordnet i stand til en super babyshower, med god hjelp fra Mats :)) Hun lurte meg i tillegg trill rundt, så jeg hadde null idé om at det gjemte seg en hel gjeng bak den lukkede utgangsdøren i går :D

Monica Jensen sa...

Frøken K:
Så trist når de såkalt "nærmeste" ikke støtter deg gjennom det største du noen gang vil oppleve; å få barn! Det er i en sånn tid man ser hvem som er sine virkelig venner altså!

Ja, jeg skal prøve å høre på tipset jeg ga deg. Haha! Enklere sagt enn gjort, men jeg blir stadig flinkere :D

Han varter meg opp og er helt super på alle områder. For å si det sånn, han er en mann som det er veeeeldig lett å elske! :))

Håper det går bra med deg og lille frøken! Tenker på dere støtt og stadig <3

Silje mamma til Robin og Lillebror i magen sa...

Så koselig !! :) Så mye fint du har fått til bebisen din også!

Monica Jensen sa...

Ja, det var utrolig koselig :) Jeg har virkelig en god venninne i Live (noe jeg også visste fra før av :))!

MASSE fint fikk vi :D