onsdag 23. januar 2013

Babyvuggen

Ettersom ting begynner å falle på plass på babyrommet, må andre ting ut av det som en gang i tiden var et gjesterom/oppbevaringsrom. Den fine babyvuggen har derfor fått plass i stua. Det var det aller første innkjøpet vi gjorde til baby M, og jeg er storfornøyd - hvertfall så langt. Den er både praktisk og fin å se på!


Med lillemann savnet jeg en vugge. Denne gangen måtte jeg ha det. At vuggen er lett å flytte på rundt i huset er en stor fordel. I tillegg kan vi ta med selve kurven hvis vi for eksempel skal sove borte. På den måten har lille bebis sitt faste sovested, borte som hjemme. Så får vi bare satse på at hun er enig med oss  ;-)

Storebroren i hus er utålmodig til tider. Han har uker der han er veldig opptatt av når lillesøster skal komme, mens andre uker nevner han det ikke med ett ord. Det synes vi er veldig greit, for ventetiden er lang nok som den er for en fireåring. Jeg er litt redd for at ventetiden vil føles enda lenger nå som babytingene får sin plass, men samtidig får han da litt tid på å virkelig vende seg til tanken (så godt det lar seg gjøre for en liten tass som er nokså uviten om hva det faktisk innebærer å bli storebror). Foreløpig synes han det bare er stas å se både vugge, seng og ikke minst babyrommet ta form! Sengen har han testet ut ved flere anledninger allerede :-)Han var så søt da han kom inn i stua i dag morres. I det han fikk se babyvuggen, stoppet han opp og satte opp tidenes mest sjokkerte ansikt. Jeg måtte være kjapp med å opplyse han om at bebisen fortsatt var i magen. Det roet han fort ned igjen ;-)

For min del har tiden stoppet litt opp om dagen. Jeg er konstant sliten og orker ikke å gjøre alt jeg vil gjøre. Da er det greit at vi har flere happenings å se fram til den nærmeste tiden. Sånn som bryllupshelg i Hafjell, spahotell i Sverige, osv. Det gjelder å finne formen, for det er sånne ting som får tiden til å gå litt fortere. Selv for mammaen i hus kan ventetiden til tider føles veldig lang nemlig - spesielt når jeg vet av erfaring at den tøffeste tiden er foran meg!


I dag skal jeg komme meg ut i vinterværet og videre til en venninne. En sosial formiddag, det skal bli deilig :-)

6 kommentarer:

Spesiellinor sa...

Kjempefin vugge :)
Og morsomt at han trodde at babyen var kommet ut ;)

Anonym sa...

Så fin vugge:)
Hvor er sofaen deres kjøpt? Er på utkikk etter ny sofa og den der så helt perfekt ut i vår stue;)

Anonym sa...

Kjempefin vugge! Hvor har du kjøpt den? Og kjempefin blogg også, forresten:)

Annette sa...

Kjempe fin :-) Er det dyrt med slike ?

Monica Jensen sa...

Anonym:

Sofaen er fra Skeidar. Har sett at de har hatt den inne i en veldig fin gråfarge for ikke så lenge siden. De har ofte tilbud på den :)

Anonym og Annette:
Er enig med dere ;) Den er fra Bambina(?). Kostet 1500 kroner :)

Elisabeth Ingeborg sa...

Så fin vugge! Forstår godt at du gleder deg til å bruke den!