torsdag 17. januar 2013

Give away i samarbeid med Happymum

Jeg er så heldig at jeg får holde en liten "give away" her på bloggen i samarbeid med Happymum. Jeg har jo vist dere noen av mine nye klær derfra, og etter det har vi inngått et lite samarbeid - som er en fordel for en av dere :-)

Jeg får lov å dele ut en koseklut og en clip fra Teddykompaniet til en av mine lesere.

For å delta må du like Happymum sin facebookside, ta en titt på deres nettbutikk og skrive i kommentarfeltet under hvilket av de "ville dyrene" du synes er søtest. Ganske enkelt og greit :-) Om du i samme slengen ønsker å like min facebookside, er du hjertlig velkommen til det ;-)

Jeg trekker en vinner neste Torsdag. Håper det blir mange påmeldte denne gangen. Da er det ekstra gøy å dele ut litt til dere lesere - og da er det nok også duket for flere give away´s med tiden!

I morgen trekker jeg to vinnere av smokker fra MAM. Ta en titt her om du ønsker å melde deg på i siste liten! Nå skal Nicklas og jeg stå på. Prosjekt: babyrom skal begynnes på. Endeliiig :-)

19 kommentarer:

Anonym sa...

Her i familien har vi en ting for løver! Så absolutt kunne jeg tenke meg en løve til prinsen i magen;) super blogg du har! å giweaway er alltid gøy!! :D karinahemnes@ymail.com

Live sa...

For en søt giveaway! Facebook-siden til happymum er likt, og din selvsagt:) jeg ønsker meg gjerne sutteklut og clips med elefant, hadde vært helt supert å overrasket den kommende pappaen med dette i og med at han har kjøpt elefantbamse til den lille:) Håper du har en fin kveld:)
-Klem Live (liveneeraas@gmail.com)

HildeM - Lykkelig med liten sa...

Å så utrolig søte! Likte løven best og krysser fingrene masse for at babyen i magen vinner!

Klem fra Hilde

Gulla sa...

Hei Monica :)
Då har eg likt både den eine og andre :)

Dei var verkeleg fine alle sammen, men trur eg landar på giraffen ;)

God klem frå Aurum :)

Elisabeth sa...

Jeg synes løven var aller søtest! Morsomt med give away :D

Anonym sa...

Hei! Liker på fb! Løven var kulest, og den kommer den kommende storesøsteren til å digge da hun bruker dagene på å brøle som en løve ;)
Camilla, skogsmusa@hotmail.no

Kristine sa...

Jeg liker tigeren best! Vil alltid ha en forkjærlighet for tigere :)

Liker selvsagt facebook siden! :)

Mvh
Kristine

Tina T sa...

Jeg har tvilling-løver, så løven er helt klart favoritten :)
tina.triger@live.com

Monica's Verden sa...

Jeg Liker din Facebook side fra føt av... :) Å Liker nå også siden til Happymum.. Jeg prøver lykken da jeg har ett barnebarn,som ikke kan gå noen plasser uten Kosekluten sin.. Jeg synes Løven er søtest,det er også fordi Kosekluten som mitt barnebarn går med er en Løve-Det er store skrik og hyl hver gang den må vaskes.. SÅ hadde vært topp og hatt en til som man kunne snike inn,når den ene er i vask..
Når den hun har er vasket så er hun hysterisk og vil ha den selv om den er våt,når man sier at du må vente til den er tørr så henter hun hår fønerene og skal blåse den tørr... :) Så hun trenger absolutt en til,slik at hun kan ha en når den andre er i vask,noe som MÅ til :)

Krysser fingrene og håper.. Ønsker deg og dine en kjempe fin helg..
Stor hilsen fra Monica Karin
canim_monica@hotmail.com

Silje mamma til Robin og Lillebror i magen sa...

Så fine premier. Synes de med løve var veldig fine. Kunne passet ti lillebror,som kommer i april :) Harr likt happymum på face, og deg liker jeg der også!

lysogvarme@live.no

Anonym sa...

Løven var kjempesøt:):):)

mvh

kjerstin

wilak@online.no

Camilla Düring sa...

likte løven best :)

Merete K. sa...

Hei :-)

✿ Alle oppdrag utført og blir gjerne med på den søte giveawayen din. Liker aller best: Løven, men de er veldig fine alle sammen.
Ha en fin søndag med dine! ✿

Beste hilsen fra Merete
m-korsg@online.no

Monica Jensen sa...

Fått mail fra leser som er med på give away´n:

Hei!
Som du ser over så fikk jeg ikke lagt inn
en kommentar på give-away innlegget ditt.
Sier derfor her at jeg likte sjiraffen best :)

--
Hilsen
Anna Synnøve Some Jenssen
anna.pinki@gmail.com

Charlotte sa...

Likte løven kjempegodt jeg så krysser fingrene;)

Klem charlotte

Margrethe sa...

Har likt på facebook. Liker elefanten best :) margrethekarijord(ætt)gmail.com

hejsa80 sa...

Jeg liker best løven og den tror jeg min lille sønn hadde elsket også :)


Mvh
Hege
hege_boe@hotmail.com

Anonym sa...

Liker på facebook x 2 :)
liker giraffen best :)
Rannveig Kh
rankh@hotmail.no

kjersti haugen sa...

Liker begge sidene og tigeren :)

Kjersti Haugen
kjerstiogkim@hotmail.com