lørdag 5. januar 2013

Midt i blinken

Vi har en veldig rolig og behagelig lørdag. Northug på TV-en og barnelek fra soverommet. Etter frokost i dag formiddag var Teo rimelig klar for å finne på noe. Han hadde mer energi enn tusen ville hester. Da er det innmari praktisk med opptil flere lekekamerater i gata. Vi tok derfor en telefon bort til våre nye naboer, og like etterpå lekte Felix og Teo sammen ute i hagen. Med akebrett og kakao. 


Nå er de kommet inn, og leker/diskuterer på rommet til Teo. Om ikke lenge skal vi få unna litt handling og andre ærender. Siste rest med ting vi ikke har bruk for skal bli flyttet fra babyrommet og videre i en uff-container. Da kan vi kanskje begynne med litt innkjøp av møbler, og deretter gjøre klart. Jeg begynner å bli gira på å få ting i orden der inne. Først da kan man virkelig se her hjemme at det snart kommer en liten bebis i hus, sånn utenom min stadig voksende mage så klart ;-)


Senere i dag skal vi videre til et annet vennepar i Tomter. Middag og spillekveld står på planen. De har to gutter fra før av, der den eldste er fire måneder yngre enn Teo. I tillegg venter de en liten jente et par måneder etter oss. Perfekt :-) Når vi er der, legger vi bare gutta til å sove på samme rom. Da vi er klare for å dra hjem senere på kvelden, forflytter vi syvsoveren fra senga, til bilen og inn i senga si igjen. Enkelt og greit :-)

Veldig deilig med en lørdag som passer midt i blinken for både voksne og barn, uten stress og mas!

Ingen kommentarer: