søndag 24. februar 2013

Kjole loddes ut

Jeg er så heldig at jeg får lov å dele ut litt klær til mine medboller i samarbeid med Happymum.Jeg vet veldig godt hvor frustrerende det kan være å titte i klesskapet sitt når man har en voksende kul på magen,og se til sin fortvilelse at man har ingenting som passer.Spesielt i sammenhenger der man skal pynte seg litt ekstra.Jeg delte derfor ut en kjole for et par uker siden,og nå deler jeg ut en kjole til :-) 


Denne kjolen er fra Happymum. Størrelsen er S (gå utifra størrelsen du brukte før svangerskapet). Den er innmari søt, noe som passer fint til en voksende gravidhump :-)

For å delta må du legge igjen en kommentar under dette innlegget. Da får du ett lodd. Hvis du ønsker to lodd må du dele konkurransen på facebook/instagram/bloggen din med link til dette innlegget :-) Ellers håper jeg at alle som deltar vil gå inn å like Happymum sin facebookside. Straks kommer vårnyhetene i salg, og det er masse fint :-)

Dessverre så er ikke flesteparten av min lesere gravide (regner jeg med). Jeg vet jo derfor at dette ikke er en give away som gjelder flertallet, men det vil etterhvert komme. Det er jeg sikker på :-)

Ha en fortsatt fin kveld! Og dere - vinneren trekkes neste uke :-)

10 kommentarer:

silje sa...

Heisann. Tar gjerne et lodd for eventuell fremtidig bruk:-)

Marit & Magnus sa...

Ohh, den var fin:) har endelig fått kul på magen, og trenger et antrekk til bryllup i vår. Denne var perfekt.

Therese - mammaen til Thea og gravid sa...

Perfekt konkurranse for meg som er halvveis i svangerskapet, og til tider frusterert over at jeg har så lite klær som jeg passer. *tvi tvi* til meg :)

Mona sa...

Den var nydelig! Hadde jeg vunnet den nå så tviler jeg på at jeg hadde rukket å bruke den før mini kommer, men kjekt å ha til eventuelt nestemann kommer. Så jeg vil gjerne ha ett lodd ;)

Eline sa...

Jeg vil gjerne ha et lodd :) Kulen vil nok bli mer synlig snart :)

Anonym sa...

Så gøy med konkurranse! Kjempefin kjole som kan brukes både til hverdags og fest,spør du meg. Lager gjerne et innlegg om happymum om jeg vinner :-) Ha en fin dag!

NinaBeate sa...

Så morsomt å komme over en konkurranse på en av de første mammabloggene jeg er inne på :-) kom over siden din etter et besøk hos lykkemamma, og gleder meg til å følge med her :-) Jeg vil gjerne delta, selvom jeg ikke er mer enn 6 uker på vei.. skummelt å "si" det høyt, men krysser alt for at alt skal gå bra :-)

Hilsen fra blivende førstegangs mamma i Son ♥♥

Anonym sa...

hei hei=)

fest med jobben til mannen den 16 mars..er jo 38 uker da så trenger virkelig noe å putte kula i;) thihi

Hilsen Fru.Maja:D

Kristine J. sa...

To lodd på meg:) Elsker nettbutikken til happymum. De har utrolig mange fine klær, og ikke minst godt å ha på!

Anonym sa...

Så fin kjole, kommer til å passe perfekt mot sommeren :) Heia meg.