torsdag 7. februar 2013

=Surrehuer

Både Nicklas og jeg var nok blinde på begge øya i gjerningsøyeblikket. Jeg kan muligens skylde på tidlig ammetåke. Han kan alltids skylde på at han rett og slett ikke har peiling. Vi har klart å bestille feil vogn. Feil vogn har ligget i pakningen sin på baby M sitt rom siden jul. Først i går fant vi ut at vi skulle montere den. Vi satt å klødde oss i hue begge to. Noe var annerledes, men hva?

Jeg reagerte selvsagt med et hormonutbrudd. Feil vogn. Det er krise! Når en mamma først er innstilt på en vogn (som forøvrig dekker alle hennes behov) så er det nettopp den vognen hun skal ha! Snakk om verdensproblemer, eller hur?

Vi selger derfor en splitter ny TFK Joggster 3. Dette er en duovogn, så babybag kan kjøpes ved siden av. Dog ikke fra oss. Vi driver ikke babyutstyrsbutikk selvom man kanskje skulle tro det.. Fargen er i nydelig sjokoladebrun. Prisen er fin. Ta kontakt på mail (mon_jensen@hotmail.com) om du skulle være interessert :-)

Vi har allerede bestilt ny vogn. Den riktige. I fargen sort. Nicklas fikk viljen sin. Jeg er bare fornøyd hvis jeg får rette vogn i hus og ikke sitter med dobbelt opp. Vi kan jo alltids returnere, men prøver oss som selgere først, da det blir hakket mindre styrete!

Den riktige vognen var selvsagt ikke på lager. Vi (jeg) kniper igjen til den er i hus. Om sånn type fem uker hadde vært perfekt....

Klem fra surrehue**

6 kommentarer:

Anonym sa...

Kult av deg å prøve å lure leserne dine til å kjøpe vogna 2000 kroner dyrere enn du kjøpte den for..

Monica Jensen sa...

HAHAHAHA! For det første så har jeg aldri prøvd å selge den for 2000 kroner mer enn hva jeg kjøpte den for. Inkludert moms (for ja, det må man betale når man henter ut vognen) kom den på totalt 4000 kroner. Hvis du hadde sett på FB-siden min har jeg lagt den ut der for 4500 kroner. Altså 500 kroner mer enn hva jeg solgte den for. Og vet du hva? Det gjør jeg UTEN dårlig samvittighet. Den er fortsatt myye billigere enn hva den er i Norge, og den er splitter ny uten en skramme + at vedkommende slipper da "stresset" med å bestille den selv fra Tyskland - og ikke minst ventetiden det innebærer!

Takk for deg ;)

Monica Jensen sa...

*kjøpte

Anonym sa...

Hei :) hva heter den dere skal ha?
Håper du får solgt den!
Ina

Monica Jensen sa...

Twist heter den :) Ser neesten helt lik ut, men nå har jo jeg bestemt meg for twist, og da kan jeg jo ikke ha denne ;) Det håper jeg også vi får :) Ellers får vi sende den i retur, ikke verre enn det :)

Monica Jensen sa...

SOLGT!