tirsdag 26. februar 2013

Tips: Amme-BH

Det er neimen ikke enkelt å finne en god og fin amme-bh som virkelig gir deg den støtten du trenger. Har du litt størrelse på brystene kan du glemme å handle i vanlige klesbutikker som for eksempel HM. Da bør du oppsøke undertøysbutikker som måler opp og finner akkurat den riktige bh´n for deg. Det er det jeg har gjort, og etter mye om og men fant jeg den perfekte amme-bh´n på Change.


I forrige svangeskap brukte jeg ikke én krone på bh. Når brystene da ble tyngre, noe de gjerne blir i løpet av et svangerskap (for ikke å snakke om når første melkesprengen kommer), hadde jeg null støtte. Det kostet meg dyrt i etterkant - bokstavelig talt. Nå har jeg lært at riktig støtte er alfa omega. Både for skuldre og nakke, og for brystene i seg selv. Et svangerskap og amming tærer på brystvevet!

Dette svangerskapet har jeg derfor investert i god støtte. Det har ført til mindre smerter i øvre del av rygg og bedre holdning. Jeg har lenge snust litt rundt på hvor jeg kan få tak i en amme-bh som dekker mine behov, og i dag fant jeg den endelig. Foreløpig har jeg investert (ja, jeg velger å bruke akkurat det ordet med god grunn) i én amme-bh. To-tre uker etter fødsel, da melken har stabilisert seg litt, skal jeg bli målt opp på nytt og kjøpe en amme-bh som passer målene mine da. Man vet aldri hvordan brystene ser ut etter melken har kommet. Forrige gang var det en jente som hang og dinglet etter to svære pupper. Ikke mye lekkert!

På Change får du amme-bh opp til cup-størrelse K. De aller fleste finner derfor sin størrelse der. De er behagelige å ha på seg, og i tillegg er de fine å se på. Det er det ikke mange amme-bh´er som er synes jeg. Disse er faktisk så gode og fine, at mange ikke-gravide velger å kjøpe dem. Det sier mye om selve bh´n føler jeg!


Så, om du har et tungt forparti, og ikke helt vet hvor du kan finne den riktige amme-bh´en for deg, anbefaler jeg deg å ta deg en tur innom nærmeste Change-butikk. Prisen er faktisk ikke så aller verst den heller :-) -Og nei, dette er overhodet ikke et sponset innlegg. Jeg vil bare dele mine erfaringer rundt ulike temaer. Denne gangen var temaet amme-bh ;-)

Ingen kommentarer: