lørdag 30. mars 2013

I solveggen

Med sprengt hode og sprengt mage holder jeg meg hjemme - i dag også. Nå er jeg lei. Mest av alt lei av å være syk, men også lei av å være tung og vond i kroppen. Jeg vet at de første dagene etter fødsel føler man seg alt annet enn superfresh, men allikevel vil jeg (vi) bli ferdig nå. Slik ting er nå føler jeg meg strengt talt ikke bedre før babyen er på utsiden av kroppen! Hun lar derimot vente på seg... 4cm åpning, blødninger og diverse andre tegn på at det nærmer seg hjelper tydeligvis lite. Kroppen min er nemlig livredd for disse riene som til syvende og sist fører til fødsel (noe jeg forstår, for dem gjør jo satans vondt)!


Guttaboys har guttedag nummer 2. Jeg tror jeg har den mest fantastiske kjæresten i hele verden. Hva skulle jeg gjort uten han? De er i bowlinghallen. Teo har blitt frelst. Jeg derimot - jeg ligger på utesofaen under pleddet, og sipper i kaffekoppen mens jeg hører på musikk. Det høres kanskje ikke så ille ut.. Allikevel skulle jeg mye heller vært på farten med familien min nå som det endelig er ferie og vi har ordentlig tid sammen - alle sammen! Som dere kanskje har fått med dere har vi ikke allverdens tid sammen alle tre i hverdagen. Heldigvis venter en rolig tid, med håndballfri og vårkos. Det er en god trøst midt oppi sykdomspåsken!


Nå skal jeg lukke øynene, og vente på at gutta skal komme hjem. Gata er full av unger og temperaturen er deilig i sola. Det er fint med hjemmepåske også - selvom det dukker opp mange fristende bilder fra venner som sitter godt plassert i solveggen på fjellet også!


Ha en fortsatt fin påskeaften, tittere!

1 kommentar:

Jona (Mammalivet i Berlin) sa...

Åh det er så utrolig kjipt å være syk når man er høygravid! Unner virkelig ingen det. Håper du blir fort frisk og at lillejenta bestemmer seg for å komme ut snart. Sender klemmer fra Berlin.