mandag 18. mars 2013

Ny dag, ny energi

God morgen!


I natt har jeg sovet bedre enn hva jeg har gjort på lenge lenge. Jeg våknet av at kjæresten koste på babymagen. Like etterpå kom verdens blideste fireåring tuslende inn - til ståopptid for anledningen, og droppet "stå-opp-minst-en-time-tidligere-enn-nødvendig"-trenden han har vært inne i en stund nå. Herlig!

Jeg mer eller mindre hoppet (vel...) ut av sengen og ordnet Teo klar for barnehagen. Vi lagde i stand frokost og tullet masse. Det var godt å kjenne at energien virkelig var på plass. Det var godt å være "morsomme mamma" igjen. For det skal sies, i disse dager er jeg ikke like leken som tidligere. Diverse plager og det faktum at jeg har rundet 38. svangerskapsuke holder meg litt igjen - og sørger for at sofaen er min beste venn til tider. Å starte dagen på denne måten var derfor helt gull!

I begynnelsen av januar fikk jeg påvist veldig lave jernlagrer. Ikke spør meg hvorfor, men jeg har ignorert det. For en uke siden tok jeg meg selv sammen og fant ut at det var greit å begynne med jern før den kommende fødselen. Den sliter deg ut nok som det er for å si det sånn. Etter anbefaling fra apoteket begynte jeg på dobbel kur. Nå vet ikke jeg hvor lang tid det tar før man begynner å merke bedring, men jeg føler meg litt mer ovenpå nå enn hva jeg har gjort tidligere - og det er utrolig godt!

Nå har guttaboys dratt videre til jobb og barnehage. Jeg skal kulen i et par timer, før jeg skal videre for å ta modningsakupunktur. Jeg er spent på om det har noe for seg, men jeg har absolutt trua! Akupunktøren bruker også en vakuummaskin på ryggen min for å få i gang blodsirkulasjonen. Etter en halvtime der ser jeg mishandlet ut, for å si det sånn. Det er heller ikke den mest behagelige behandlingen, men det trengs. Der jeg blir mest lilla og blå, er der jeg har mest vondt! Hvis det er noen som har noen spørsmål angående terapauter/behandlere, må dere gjerne fyre løs - jeg føler jeg har prøvd alt og alle som kan prøves der ute. Sånn er det når kroppen er søppel ;-)

Ellers kom det berømte fødetrynet på overraskelsesbesøk i helgen. Dobbelhake, hoven rundt øynene, enorme lepper, stor nese... Jeg har sett det trynet før, og det var under forrige fødsel. Jeg begynte nesten å få et lite håp om at ting nærmet seg - men nå har jeg innsett at jeg rett og slett bare har blitt litt tjukk..!

Nå velger jeg å avslutte med å ønske alle dere som titter innom en fantastisk start på uken - blåmandag eller ei. Vi sees :-)

2 kommentarer:

Lillalavendel sa...

Godt med en god start på dagen!

HA en fin fin uke du også :)

Camilla sa...

Lykke til med kommende fødsel! Snart i mål! :)

Mvh Camilla, trebarnsmamma <3