torsdag 7. mars 2013

Titter innom etter en lang dag

Jeg titter innom rett før leggetid, etter en lang dag. Det har gått i ett fra morgen til kveld, med praktiske gjøremål og sykehusbesøk. Merker godt at kroppen ikke er fæn av det tempoet nå om dagen, for ettermiddagen og kvelden min har vært smertefull. Det gjør meg derimot hakket mer klar for fødsel for hver dag som går, for nå er jeg nemlig lei av disse smertene. De hemmer meg så mye på alle måter at enkelte dager vil jeg helst legge meg ned og hyle. Vel, ikke lenge igjen nå :-) Heldigvis er ikke alle dager like hektiske!


Hentesettet er på plass. Det enkle er ofte det beste, og jeg falt hodestups for denne søte dressen fra newbie. Behagelig rosafarge til en liten jente. Samtidig er det godt for en helt fersk kropp med plagg som er lette og ledige. Ingenting trenger å klemme på en bitteliten babykropp!

Dagens kontroll på sykehuset var positiv. Hun har det så fint i magen og legger så fint på seg, så man skal ikke se bort ifra at hun overrasker oss når det kommer til fødselsvekten til syvende og sist. Kanskje hun har det like godt som storebroren sin i magen min, slik at det ender opp med at hun også må bli dratt ut åtte dager over termin. Nei, huff, la oss inderlig ikke håpe at hun trives godt ;-)

Nå skal jeg krype (ja, krype..) til sengs. Armkrok og en varm dyne venter på meg! Forresten er det veldig gøy at så mange titter innom her på daglig basis. Det gjør meg glad :-) God natt!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Nydelig hentesett! Jeg hadde samme dressen til Sigve, i gråtoner vel og merke. Og den ble brukt mye!! Skal jeg anbefale en nyfødtlue så hadde jeg gått for nøstebarn sine nyfødtluer:)nydelige! Og god passform;) lykke til med siste innspurt:-D

Hanne M S

Anonym sa...

Så søt! ELSKER newbie ;-) Beste babykolleksjonen.