mandag 4. mars 2013

Ukens blogg

God kveld!
Jeg er så heldig at blogit har valgt ut meg og min blogg som "ukens blogg". Det følger med både bilder og et intervju. Hvis dere ønsker å lese det, kan dere ta turen inn her :-)


Ellers har jeg tilbrakt store deler av dagen min på sykehuset. Nå er jeg både sliten og litt demotivert for de neste ukene. Plutselig ser jeg for meg at avslutningen vil bli lik forrige gang; med masse kontroller, sukker i hue og ræva og svangerskapsforgiftning. Nå tar jeg nok sorgene på forskudd, men det er rett og slett fordi kroppen min skriker etter både hvile og søvn. Jeg skal fortelle mer i morgen. Nå er det natta for denne frøkna. Det skal bli godt. Forhåpentligvis våkner jeg opp med ny motivasjon i morgen. Uansett hvordan jeg vrir og vender på det, er det faktisk ikke lenge igjen av dette svangerskapet :-)

God natt og sov godt, tittere :-)

1 kommentar:

Stine sa...

Gratulerer! Vel fortjent, Monica :)