onsdag 6. mars 2013

Vognen til Baby M

Dette er ikke annet enn en bra dag. Jeg har nemlig vært hos jordmor, og der var alle prøver perfekte. Blodtrykket var fint. Ikke antydning til sukker i urinen. Fosterlyden var også kjempefin. Med andre ord kan jeg legge de negative tankene bak meg. Det ser ut som jeg kan få en fin avslutning allikevel :-) 

Jordmoren min påpekte også at man ofte kan få utslag på både det ene og det andre når man er på sykehuset. Nettopp fordi man blir så stresset av situasjonen. I dag så i hvertfall alt veldig lovende ut, og jeg har fått en ny motivasjon for de neste ukene. Det eneste jeg ønsker er jo at alt skal gå så fint og greit for seg som overhodet mulig. Smerter her og der må jeg leve med, men det viktigste er at hun har det bra i magen og at kroppen holder seg frisk :-)

Ellers er vognen på plass. Den kom i går ettermiddag. Ikke lenge etterpå sto den fiks ferdig her i stua. Jeg har nemlig ventet på den ganske lenge ;-) Den er så lett å trille, og i tillegg synes i hvertfall jeg at den er ganske fin å se på også. Jeg danner meg nok noen erfaringer både positivt og negativt etterhvert som den blir tatt i bruk, men sånn ved første øyekast er jeg ikke annet enn fornøyd!

TFK Joggster Twist. Svart, slik pappaen ønsket :-)

En stolt og ivrig storebror brukte morgenen sin på å trille turer rundt i stua. Om han lekte at det var en bil eller en barnevogn, vet jeg derimot ikke. Smilet gikk nesten rundt, mens han parkerte, bremset og styra rundt. Enda ett pluss er at den kan trilles av en fireåring, som er mer enn klar for at lillesøster skal komme ut av mammas mage :-)

Lammeskinn og deilig flanellsengesett. Her er det lunt og godt for baby M.

Nå skal jeg kose meg med rundstykker, og ellers har jeg ingen andre planer enn å slappe av fram til Teo kommer hjem fra barnehagen og bestevennene våres kommer på besøk. På en sånn fin dag skal jeg ikke pushe meg selv, slik at det blir en vond dag, med masse ubehag som kroppen gjerne gir meg ved små anstrengelser nå om dagen. Tydelig at kroppen forbereder seg i det minste ;-)

Senere skal jeg vise dere stelleplassen, som nå er klar. Vi sees!

2 kommentarer:

Jona (Mammalivet i Berlin) sa...

Stilig vogn:) Og så godt å høre at det går bedre i dag! Supert at testene var fine! Jeg vet det er dritvanskelig å trappe ned aktiviteten og bare sitte på rumpa i ukesvis, men prøv å kos deg med GOD samvittighet :) Jeg tror vi er litt like, for jeg pusher meg selv ofte ALT for mye, fordi jeg bare liker å ha mye å gjøre, og føle at jeg mestrer ting. Men nå i det siste har jeg bitt sammen tennene og latt mannen få hjelpe meg mer. Han legger ungene, rydder leiligheten og får til og med hjelpe meg å ta på meg skoene :P hehe, føler meg jo helt dust, men vi fortjener virkelig å bli litt skjemt bort nå ;)

Håper det blir mange slike fine dager fremover for oss begge :)

Cecilie rørvik sa...

SÅ fin den var! åhh det er en sånn spennende tid fremover. Blir nærmest babysyk av å lese på bloggen din om dagen ;) hehe.. Lykke til med innspurten :)