mandag 8. april 2013

Den første trilleturen

Den aller første trilleturen hadde vi idag. Den stolteste storebroren fikk trille hele veien til barnehagen, i deilig formiddagssol. Det er er så herlig å kjenne at våren er her. Perfekt timet! Jeg kan ikke forklare hvor deilig det er å gå tur uten den store magen og de intense bekkensmertene. Befriende!


Han skal bare være noen timer i barnehagen. Det er greit å få brukt opp litt energi, for er det noe han har masse av så er det det. Nå som Nicklas er hjemme er det en selvfølge at det blir korte dager. Denne uken skal jo gå med til familiekos og ikke minst det å vende seg til at det er ny liten sjef i hus. En nokså slækk sjef vel og merke ;-)

Teo finnes ikke sjalu. Hvertfall ikke enda. Han er superstolt og veldig hjelpsom. Ingen tvil om at lillesøster har en flott storebror, som kommer til å passe godt på henne. Er det noe jeg kan sette fingeren på, så er det det at han tester litt flere grenser enn normalt. Det kan være fordi at han har vært med mormor den siste uka, som nok ikke er like bestemt som hans mamma. Eller så er det rett og slett for å få litt ekstra oppmerksomhet. All oppmerksomhet er positivt. Nå skal det riktig nok ikke stå på det, han blir inkludert i alt her hjemme - og deltar med glede. I dag skal forresten Teo, Mia og jeg ha hele ettermiddagen/kvelden for oss selv. Meg alene med de to barna mine for aller første gang. Nicklas skal på håndballtrening. Vi skal ha kosetid med pizza og film. Vi skal også bade Mia. En liten gutt gleder seg veldig masse til det. Jeg er spent. Har stor tro på at det kommer til å gå bra, men det er uansett noe helt nytt - som jeg fort må vende meg til. Fra neste uke av er det nemlig full rulle og hverdagen er igang igjen :-)


Nå skal lille tuppa ammes, og så skal vi videre til Ski for å handle og fikse litt diverse.
Vi sees senere :-)

Ingen kommentarer: