onsdag 24. april 2013

For et rot!

Jeg er fortsatt stuck på Fredrikstad sykehus - og her ser det ut som at jeg blir i enda noen dager. Jeg tror ingen kan forstå hvor nærme bristepunktet jeg er om dagen. Ikke bare er savnet etter livet mitt så enormt - men jeg må også forholde meg til en haug med ulike mennesker, der alle har forskjellige beskjeder å komme med. Jeg blir gal!

Alle prater imot hverandre. Alle vil at jeg skal stole på akkurat dem. I går gikk det så langt at jeg klarte ikke å stole på noen. Det nærmest klikket for meg, for jeg fikk så mange ulike beskjeder fra ulike hold. De vil at jeg skal slappe av, men sånn som de ansatte på dette sykehuset holder på, er slappe av det siste jeg klarer. Jeg sitter med skuldrene opptil ørene. Det igjen har resultert i at brystet har stoppet helt opp igjen. Jeg får ikke ut én dråpe!

Lege: "Du kan amme selvom du får morfin!"
Meg: "Er du helt sikker på det? Vil det ikke påvirke hun på noen som helst måte?"
Lege: "Det er jeg helt sikker på. Det er bare å amme!"

Jeg ammer bebisen min, og like etterpå får jeg beskjed fra en annen person at jeg overhodet ikke må amme når jeg får morfin.

Hvordan føler man seg som mamma da?

Etter mye om og men - blant annet et krisemøte med legen der mine foreldre, Nicklas og meg selv var involvert - fikk vi bekreftet fra flere hold at jeg kan amme når jeg får den type morfin jeg får!

Sånn er det her hele tiden. Ulike beskjeder. Ulike meninger. Alt for mange mennesker å forholde seg til. Midt oppi dette skal jeg SLAPPE AV og bli frisk. Det er jo nesten umulig! Jeg har sagt rett ut at det virker som det er en gjeng med hodeløse høns som jobber her, og det står jeg for hundre prosent!

Nei, mange godord om Fredrikstad sykehus har jeg ikke. Hvertfall ikke når det kommer til denne avdelingen. Her er det bare rot!

Nå er Nicklas og Mia ute og triller tur. Jeg gjør det jeg må; pumper, masserer og sover. Givende? Oh yes...

14 kommentarer:

Adele Rabbe sa...

Gode, fine Monica...

All verdens god bedring til deg, og så håper jeg dere kommer dere hjem snarest mulig. Du skulle ha sluppet å oppleve dette, go så på sykehuset da, off :/ Tenker på deg. Go'klem sendes i ekspressfart med vinden.

Anonym sa...

Hei. Nylig oppdaget bloggen din, følger deg fast nå. Må bare si at jeg beundrer deg. Ønsker deg all god bedring. Www. Verogehse . Blogg.no

Bettina sa...

Hva med å prøve å bytte sykehus?

Karina sa...

Stakkars deg! Ble selv innlagt for to uker siden med brystbettennelse! Å med en da 2 uker gammel bebis og 3 åring hjemme er det ikke bate bare! Lå heldigvis kun ett døgn, da antibiotikaen virket så godt! Og heg fikk ha lille med meg hele tiden! og ble møtt av kjempe personal:) Fikk med meg kur hjem, og ble bedre men ikke bra! I går begynte feberen igjen så i dag er jeg satt på ny kur! Håper inderlig å bli kvitt denne dritten! Er ekstremt lei av å gå med feber og puppevondt! Men vil jo også så gjerne amme!!
Hold ut Monica håper du snart blir bedre
Hilsen en annen sliten mamma

Monica Jensen sa...

Fritt sykehusvalg fungerer dessverre ikke i praksis.. Har prøvd å bytte til Ahus, men det går ikke :(

Mari L sa...

Huff, føler så med deg!
Når min jente var 14 dager gammel ble jeg lagt inn på sykehuset grunnet gallestein, helt grusomt vondt. Jeg fikk også morfin (ketorax) og ble forsikret gang på gang at jeg trygt kunne amme. Jeg forstår frustrasjonen din veldig godt!
Håper du kommer til hektene raskt :-)

Linn sa...

Får så inderlig vondt av deg! Ønsker deg alt godt.

Nina-M sa...

Herregud får så vondt av deg, og situasjonen... Håper bare du snart blir bra :)

Anette sa...

Usj, måtte gråte litt for deg jeg.. er så ubeskrivelig vondt å være borte fra de man elsker, i tillegg til all smerten man ligger med, så føler med deg!
Stå på, og masse god bedring!
Styrkeklemmer til deg!!

Anonym sa...

Fredrikstad ja, vet om flere misfornøyde pasienter der som har fått lignende behandling:( Ikke bra. Stå på ditt. God bedring.

Cecilie rørvik sa...

Huff altså.. jeg kjenner meg sånn igjen i dårlig sykehusbehandling. DU skal høre noe morsomt oppi alt.. jeg hadde akutt matforgiftning når jeg var 27 uker på vei med gutten min. Det resulterte i innleggelse og forkortet livmorhals. De var redde for at fødsel skulle starte. jeg lå der alene, ble glemt flere steder på sykehuset, ble sittende alene å vente, mens mamma (som ble med) måtte sitte på venterommet i timesvis uten å vite noe. Plutselig ble jeg "oppdaget" på gangen (dette var sent på kvelden etter 23.00) så da fikk jeg endelig tatt en ultralyd. Hormonella tok overhånd og tårene kom. Så fikk jeg endelig komme på et rom.. Der fikk jeg vite at jeg ikke hadde tilgang på toalett. på dette tidspunktet kom det opp og ut både her og der for å si det sånn.. så det hadde jo vært greit med toalett. Neida jeg fikk sånn Skål som jeg skulle sette meg på. Ringe i klokka så skulle det komme noen å tømme den. Fy F... hele greia var bare en vond opplevelse. JEg føler sånn med deg. La de rundt deg sette ned foten. Du har mer enn nok nå. Samboeren min kjefta sånn på de sykepleierne at de hoppa i stolen når de så han. Makan til behandling. DU er nybakt mamma og må ligge der med morfin behandling. forholde deg til ulike beskjeder osv. Som i tillegg setter deg i en usikker situasjon i forhold til Mia om det var feil eller riktig å amme.. Nei vettu ka!!! Det går ikke an!

Er det mulighet for deg å komme hjem for så heller å ta smertestillende? Det er jo sikkert mer helsefremmende for deg å være hjemme. Men det spørs vel..? Hva med å være dagpasient? Føler virkelig med deg <3

SKulle ønske jeg kunne sendt deg en mirakelkur sånn at du ble frisk NÅ! <3

Håper du har god pumpe. Det er jo forskjell på de også.. Massasje, varme dusjer.. håndmelke i dusjen.. Og det å ha Mia rundt deg må jo være den beste medisin. OG gutta <3 HVa med familierom? Helsenorge er altfor dårlig!!!!

God bedring <3
Stor klem <3

Jona (Mammalivet i Berlin) sa...

Herregud jeg skulle så gjerne hatt et ord med de hodeløse hønsene jeg! Forstår så godt at du er oppgitt, stakkars kjære deg! Det var jo absolutt ikke sånn det skulle bli :(

Godt å vite at du har foreldrene dine og Nicklas til å backe deg opp og sørge for at du får ordentlig behandling.

Hold ut! <3

Anonym sa...

Hvis det ikke blir noe bedre anbefaler jeg Volvat. Jeg vet ikke om det går an å legges inn der, men vi bruker Volvat når det offentlige ikke strekker til. Har utelukkende positive erfaringer med Volvat, og jeg anbefaler deg i det minste å ringe de og forklare situasjonen din. Kanskje foreldrene dine kan gjøre det, hvis ikke du orker. Du fortjener å bli tatt på alvor, og jeg vet ikke hva Fredrikstad Sykehus driver med eller hvorfor de gjør så mye feil.

Bettina sa...

Leit å høre, håper det løsner for deg snart :(
Lykke til :)