søndag 7. april 2013

KOS

Hva som kan beskrive livet mitt om dagen med ett ord? KOS! Jeg koser meg glugg i hjel. Hadde jeg kunne trykket på pause, så hadde jeg gjort det nå. Jeg vet hvor fort denne barseltiden går, så jeg prøver å nyte hvert sekund. Alt fra nattevåk til bæsjebleier. Mia er en rolig liten jente, som lager lite lyd, spiser masse og sover godt. Helt herlig!


Det var fantastisk å bli mamma for første gang. Allikevel tror jeg det er enda bedre andre gangen. Jeg er mer forberedt. Jeg er roligere. Jeg vet rett og slett hvor fort denne tiden går, og dermed klarer jeg å nyte det hakket mer. Denne første tiden. Med en nyfødt liten klump i hus. I tillegg har jeg nå to barn. Det er helt perfekt. Familien føles plutselig komplett!


Ja, det er altoppslukende. Ja, det er strevsomt med amming. Allikevel er det kos. Rett og slett! Livet smiler :-)

PS: Over til noe heeelt annet. Konkurransen jeg har gående i samarbeid med Home&Cottage. Trekning av vinnere har blitt satt litt på vent, av naturlige årsaker. Jeg trekker derfor vinnerene førstkommende tirsdag. Så hvis du vil melde deg på, må du gjøre det nå. Fortsatt lykke til :-)

2 kommentarer:

Anonym sa...

HEI!!
Spennende og koselig å følge deg i alt dette!Spesielt siden jeg venter mitt første barn,en gutt nå i mai!!Jeg har blitt alene om alt og er både redd og litt trist....vert en tøff tid....alene om alt!Gruer for fødsel også.....Det er så mange som forteller forferdelige historier....også om tiden som nybakt mor....at de blir deprimerte.....at det er ett slit osv osv.....virker nesten som de angrer??!!Jeg skjønner ikke helt.......
Håper virkelig ikke det blir slik for meg....
Godt da å lese dine fine og positive innlegg!!!
Takk!!
Er det noe jeg kan gjøre for å forbrede meg på fødselen og det som kommer for å gjøre det lettere???
Klemmer fra cecilie

Monica Jensen sa...

Hei du :)

Så trist å lese at dette har vært en tøff tid for deg. Håper det går bra med deg <3

Det ER slitsomme tider som foreldre. Allikevel er det så innmari mye kos og kjærlighet, som skygger over det slitsomme. Du vil ALDRI angre på barnet ditt, men du vil nok ha dager der søvn er din høyeste tanke :)

Jeg vet ikke om man klarer å forberede seg... Fødsel er vondt, men det er så fort glemt. Det er lov å være sliten etterpå. Det er ikke en selvfølge at du får kjærlighet ved første blikk-følelsen. Den har jeg begge gangene fått etter 3-4timer, og ikke ved første øyeblikk :)

Ellers så kan du belage deg på vonde pupper og et ømt underliv, men sånt går seg jo til. Vær flink til å spørre om hjelp på barsel til amming. MAS hvis det må til. God hjelp er gull verdt. Hør på kroppen din og ta livet med ro. Ikke press deg selv med for mye besøk og for mange avtaler. Spar overskuddet ditt til den lille. La andre skjemme deg bort. Sov når den lille sover. Dette er tips som er hvert å ta med seg den første tiden :)

Masse lykke til <3 det kommer til å gå så bra! Jeg var også redd for depresjon - begge gangene. Kanskje det hjelper å være obs på at det KAN føles tøft og altoppslukende? og at du dermed blir positivt overrasket :)

Tiden går så fort, så om én periode er tøff, så blir neste periode bra. Og sånn er det hele veien. Opp-og nedturer :)

Gled deg :)