mandag 22. april 2013

Sykehusinnleggelse

Jeg titter innom fra sykesengen.

Etter å ha fått to forskjellige antibiotikakurer de siste fjorten dagene, der begge var feil, utviklet brystbetennelsen min seg på farlige veier. I går hadde jeg så store smerter at jeg lett hadde valgt en fødsel i forhold. På ettermiddagen ble jeg akutt innlagt på Fredrikstad sykehus.

Her får jeg morfin, intravenøst antibiotika og jeg blir pumpet annenhver time. Vi får ut ca 2ml under hver pumping. Det er tett i puppen med andre ord! Mellom slagene kaster jeg opp og føler meg alt annet enn fresh!

Hvor lille tulla er? Hvis hun skulle vært igjen på sykehuset måtte hun ligge på en annen avdeling enn meg og jeg hadde kun sett hun for amming. At Fredrikstad er et mor/barn-vennlig sykehus er i mine øyne bullshit. Hun ble derfor med pappaen sin hjem, og Nicklas vil fungere som alenepappa de neste dagene. Jeg er uvurderlig hjemme har jeg fått sms om i natt!

Hjertet mitt er litt knust. Å være borte fra Teo og helt ferske Mia gjør vondt. Samtidig må jeg bli bedre, og sånn det ser ut som nå tar det tid...

Nå skal jeg prøve å sove. 200 grader på rommet, innpakket i ull, jeg dør nesten litt..!

8 kommentarer:

Jenny sa...

<3
God bedring kjære du!

Monika Taarneby sa...

Riktig god bedring...føler virkelig med deg..det er skikkelig kjipt å være vekk fra babyene dine uansett alder ♥

Jona (Mammalivet i Berlin) sa...

Å kjære vennen! Det var jo ikke denne veien dette skulle gå :( Føler så utrolig mye med deg. Har vært igjennom samme dritten selv med 1.mann. De smertene er fader ikke til å kimse av. Og hvorfor i alle dager får ikke lillejenta lov til å være hos deg? Det er jo helt på trynet! Nei stakkars dere :( Ønsker deg masse god bedring og sender en stor klem!

Elisabeth sa...

Uff, så trist å høre. Synes du har hatt nok smerter og vanskeligheter på en stund! Håper du blir fort frisk!

Anonym sa...

Huff, stakkars deg!Riktig god bedring..

Linn sa...

Stakkars deg! Det må være helt forferdelig. En skandale at du ikke kan ha Mia hos deg. Skikkelig dårlig av sykehuset.

Cecilie rørvik sa...

Stakkars deg!! hang in there!!! Høres helt forferdelig ut !! Det er en skam at Mia ikke får vært hos deg. Sender masse gode tanker!! pass godt på deg selv ♥ Så håper jeg du får en bra pumpe, og ikke det der maskineriet de ofte drar frem som ikke alltid er like bra!?!! Håper det er litt fresht og ordentlig på sykehuset?.. og ikke minst at at de ansatte tar ordentlig ordentlig godt vare på deg nå oppi alt dette. ♥ Sender stoooor klem ♥

Frøken K sa...

Huff... god bedring kjære deg!!