lørdag 18. mai 2013

Gratulerer med gårsdagen

Gratulerer med gårsdagen, alle sammen!


Vi hadde en kjempefin 17.mai feiring med vår lille familie. Her startet feiringen i Ski. Vi så på tog, fløy etter russ og spiste pølser og is. Etter toget tok vi turen opp til mamma, der 17.mai-brunch ventet. Det er en tradisjon i vår familie, og har alltid vært sånn så lenge jeg kan huske. Brunch etter barnetoget. Vi tilbrakte noen timer hos mamma, før Teo ble hentet av pappaen sin. Han skulle videre til tanta si og feire resten av 17.mai sammen med dem :-)


Da dro vi ned til Ski for å møte noen venner som satt godt plassert i det deilige været på takterrassen til Krydder. Etter et par timer dro vi videre til Kine og Alexander for å grille og kose oss enda litt mer. Det var utrolig hyggelig! Mia ble dullet med, og var stort sett fornøyd :-)


Å kunne sitte ute hele kvelden uten å fryse var virkelig fantastisk. Godt og varmt. Jeg fikk tatt meg et lite glass champis og to øl for anledningen. Jeg var litt redd for at det skulle gå rett i fletta på meg, men jeg holdt meg oppegående altså. Det smakte dog ikke så godt som jeg husket, så det blir ikke et glass til i dag foråsidetsånn. Uansett deilig å ha muligheten til å skåle ordentlig med gode venner på en dag som dette :-)

Rett før midnatt pakket vi oss hjemover. Det har vært lite søvn de siste nettene, og Mia fant ikke hundre prosent roen i vogna si, så da var det greit å komme oss hjem. Vi sovnet fort og hadde holdt av dagen i dag til å sove litt på tur. Det trengte vi ikke, for frøken fryd lot oss sove helt til klokken 14 i dag. Vi fikk sovet ut kan man jo si ;-) Vi våknet opp til 2000 grader på soverommet, og nå er vi veeldig klare for å komme oss ut å nyte været! Jeg tipper dette blir en deilig pinsehelg :-)


Håper dere hadde en finfin feiring i går også :-)
Klem fra meg**

2 kommentarer:

Véronique sa...

Så nydelig Teo var i dressen sin ♥ Han er en virkelig kjekk liten gutt :)

Vi har ryddet ut av pappesker og kasser i går, og vi er ennå ikke ferdige. Ting tar tid når man flytter.

Ha en fin pinse!

Klem

Tonje ;) sa...

Du har verdens fineste smil jeg noen gang har sett, Monica! Og nok en gang veldig vakre barn <3 Teo var virkelig en veldig kjekk liten herremann i dressen sin :) Ha en fantastisk fin pinse videre! Kveldsklem fra Tonje