søndag 5. mai 2013

Jeg er så heldig

Så heldig jeg er, som har min helt egen lille familie. Jeg deler livet mitt med tre mennesker som jeg elsker høyere enn alt, og som elsker meg tilbake. Uansett hva jeg ellers går igjennom, så har jeg dem ved min side. Den følelsen er prisløs. Jeg er så heldig!


Teo er en fantastisk gutt. Han er utrolig omsorgsfull når det kommer til menneskene han er glad i. Her deles det ut kyss, klemmer og søte ord flere ganger om dagen. Den gutten tar pusten fra meg. For en herlig sønn jeg har! Han forteller hver dag hvor høyt han elsker søsteren sin, han viser en enorm forståelse når det kommer til det å måtte dele på mammaen sin, og han smiler døgnet rundt. Han er morsom, smart, kjekk, snill og god. Jeg er så heldig som har akkurat han!

Mia er min nyfødte, vakre datter. En liten skapning jeg ikke kan se meg mett på. Å holde hun i armene mine, tett inntil meg, samtidig som jeg snuser inn lukten av henne er uslåelig. Hun ser på meg, smiler med hele sitt ansikt, og viser meg at akkurat nå er jeg hele hennes verden. Et lite mirakel, det er det hun er. Jeg er så heldig som har akkurat henne!


Det er nok ikke vanskelig å se på meg at jeg er stolt av barna mine. De er jo de fineste i mine øyne. Sammen med kjæresten min er vi en firkløver, som vokser seg sterkere for hver dag som går. Jeg elsker familielivet - og tryggheten og kjærligheten som følger med. Jeg er så heldig!

1 kommentar:

Véronique sa...

Nydelige barn har du, og en kjekk samboer ♥

Klem