mandag 6. mai 2013

Livet ♥

Snakk om en fin start på uka. Hverdagen er tilbake igjen, og det er faktisk utrolig godt. Nå kan permisjonen starte. For vår del begynte den med deilig trilletur i sola.


Jeg parkerte bilen hos mamma, og så trillet Mia og jeg ned til Ski. Der fikk jeg handlet inn litt praktiske ting, som solkrem, d-vitamindråper og purelan-krem (mammating), før vi trillet tilbake igjen. Å kjenne kroppen fylles opp med energi fra sola er så digg. Det var dager som dette jeg savnet på sykehuset!


Nå sitter jeg ute i solveggen. Mia sover enda. Jeg suger til meg hver eneste solstråle. Man blir nemlig aldri bortskjemt på fint vær her i Norge!

Hei du deilige permisjonstid. Du nytes - endelig :-)

4 kommentarer:

Véronique sa...

Det er godt å se deg smile igjen ♥

Klem

Cecilie rørvik sa...

Så godt å se at du endelig får nyte livet og barseltiden igjen <3 Stor klem <3

Anonym sa...

Hei Monica! Hagen din ser fantastisk ut! Noen tips om hvordan jeg kan nærme meg et slikt resultat?
Stå på videre!

Monica Jensen sa...

Haha, hagen? Hvis du tenker på bildet i innlegget så er det ved en grøft langs veien :) Hagen min er forresten ikke så mye å skryte av, så jeg har ingen tips å komme med dessverre. Ingen grønne fingre her i gården :)