mandag 20. mai 2013

Pinsehelgen

Vi har hatt en veldig fin Pinsehelg, i likhet med resten av Norge virker det som. Deilig at sommeren har glimtet til!


I går koste vi oss på nye hytta til Svigermor i Son. Utsikt utover havet, lite vind og stekende sol. Lille Mia koste seg i skyggen, der hun fikk luftet seg i en liten sommerkjole og bare bleia. Herlig med nakne bebistottiser!

En smilende Mia koser seg

Jeg turte til og med å bevege meg ut døren uten ull fra topp til tå. Fantastisk! Sola varmet så godt at jeg følte hele kroppen min myknet opp. De ekstra kiloene jeg har hatt på skuldrene mine de siste ukene forsvant - hvertfall for noen timer. Sola hjelper virkelig på både det ene og det andre :-)

Mosekose

Da vi kom hjem i går kveld dro vi videre til et vennepar som bor bare et par minutter unna. De er endelig hjemme med sin bittelille datter, som kom til verden i underkant av en måned før Mia. Det var utrolig koselig og endelig kunne ønske dem velkommen hjem. Vi ble sittende hos dem i flere timer, der vi skravlet, planla sommerferie og koste med bebisene våres. Koselig :-)

Smilet viser hun med glede fram titt og ofte om dagen - veldig gøy

I dag har vi tatt livet stort sett med ro. Mamma har vært her en tur, og vi tok Mia i vogna og gikk en laaaang tur. Uværet som var meldt ble tydeligvis ikke noe av! Nå er Teo´n vår hjemme igjen. Det betyr at det er full rulle igjen. Han kom hjem fra pappen sin med tonnevis med energi. Her har det gått unna i ettermiddag skal jeg si dere ;-)

Nå skal jeg få Lykkeliten i seng også, slik at resten av kvelden kan være vår - med forhåpentligvis to sovende, fornøyde barn. Det spørs om Lykkeliten er enig, men vi får prøve.. 
Ha en fin kveld, tittere :-)

1 kommentar:

Jona (Mammalivet i Berlin) sa...

Så utrolig skjønn hun er :)
Godt å se at det går så bra med dere. Har vært mer enn nok motgang!