tirsdag 28. mai 2013

Pressevisning // Name It

Mia og jeg har vært på pressevisning hos Name It Byporten i dag. De av dere som følger meg på instagram (@monix87) har kanskje allerede fått med dere det :-)


Nå har jeg satt meg ned for første gang siden 05:30. Det har vært full rulle i absolutt hele dag. Med en nyoperert kjæreste som har fått sofatjeneste har jeg virkelig hendene fulle altså. Jeg har lært meg å gjøre ti ting på én gang - med en baby på armen. Tidenes multitasker om jeg skal si det selv. Nå over til overskriften... Pressevisningen!


Mia og jeg ble invitert på Name It sin pressevisning i dag. Vi tok med oss Linda og Amalie, og tok turen innover til byen tidlig i dag morres. Når vi kom fram fikk vi se på høstkolleksjonen, shoppe fine klær til fine priser, drikke kaffe, spise frokost og skravle med hyggelige damer. 
Det kommer så mye fint i butikkene litt nærmere høsten!


Med oss fikk vi også en goodiebag til barna og en goodiebag til oss. Masse fint! 

Jeg dro derfra med nye antrekk til både Teo og Mia. Pluss i boka til mammaen, for Teo virkelig elsket klærne jeg hadde med hjem til han. De ble prøvd med det samme, og skal selvfølgelig brukes allerede i morgen i barnehagen. De ligger klare på rommet hans for å si det sånn ;-)


Det er ikke vanskelig å se på han når han føler seg litt ekstra fin (kul). Det gjorde han helt klart i disse klærne :-)

Da pressevisningen var vel overstått dro Linda og jeg videre for å spise lunsj og titte i andre butikker. Vi var mange timer på farten, så da vi kom hjem hadde jeg en ganske sliten liten jente på armen. Det var ikke så lett å finne roen etter flere timer på farten (selvom hun sov store deler av tiden). Ettermiddagen har hun derfor tilbrakt på mamma sin arm, der det er varmt, trygt og godt. 


Klokken 20 hadde vi to sovende barn i hus, begge lagt for natten. Det er luksus, rett og slett. Jeg har stresset sånn med rutiner til lillemor, men til slutt innså jeg at hun ikke var klar for disse rutinene jeg prøvde å prakke på henne. Nå har hun derimot kommet inn i rutiner helt av seg selv. Mer om det i et eget innlegg :-)

Nå skal jeg legge bort mac´n og slappe av. Det skal bli så godt. En fin og litt annerledes dag har vi hatt. 
En ekstra takk til Name It for invitasjonen :-)

Vi sees! Ha en fortsatt fin kveld!

4 kommentarer:

Véronique sa...

Kjempe fine bilder :)

Annette sa...

Heldiggrisen :) Hørtes gøy ut!

nameitnorge sa...

Utrolig hyggelig å hilse på dere i dag og tusen takk for at dere tok turen!

nameitnorge sa...

Utrolig hyggelig å hilse på dere i dag og tusen takk for at dere tok turen :)