torsdag 16. mai 2013

Storebror i fokus

Det har vært mye besøk denne uken, men i dag skulle det bare være meg og barna. Mia og jeg hentet Teo tidlig i barnehagen, og har siden kost oss glugg i hjel. Jeg fikk endelig litt ordentlig kvalitetstid med størstemann, mens lille frøken tok en hvil både her og der.


Det er lenge siden Teo og jeg har spist middag sammen bare oss to, ved kjøkkenbordet. Vi fikk pratet masse. Det minnet meg på at det er alt for lenge siden vi virkelig har hatt tid til en ordentlig prat. Nå om dagen har storebror en tendens til å havne litt på andreplass nemlig. Det virker ikke ut som han bryr seg nevneverdig om det, men for meg er det litt sårt - selvom jeg er klar over at sånn vil det ofte være for en liten periode. I dag fikk vi derimot tatt igjen litt etterlengtet kvalitetstid, og det var deilig!


Etter middag stakk Teo ut med kompiser. I dag pakket jeg lillesøster ned i ergo-bæreselen og gikk ut etter han. Jeg tror han likte at mamma var med på lasset, og at jeg fikk sett på han farte rundt på sparkesykkelen med de andre gutta. Cathrine, en nabo og venninne fra permisjonstiden med Teo, holdt meg med selskap - og sammen koste vi oss masse mens vi tittet på gutta våres herje. En fantastisk ettermiddag i sola for både store og små!


Mia stortrivdes i bæreselen, og sov seg gjennom hele ettermiddagen uten et pip. Jeg har aldri tenkt at jeg kan være en bære-mamma, men når man har to barn så er det jaggu ganske praktisk med denne bæreselen. På den måten kan jeg være mye mer med, uten at det trenger å være noe hinder å ha en liten baby i hus. Gull verdt!


Uansett, en koselig ettermiddag der fireåringen virkelig fikk være litt i fokus, med en fornøyd liten bebis på slep :-) Herlig 16. mai! Nå sover begge barna, så da skal skjorter strykes, flagg finnes fram og antrekk gjøres klart. I morgen er det 17.mai. Jeg gleder meg!

PS: Teo brukte hjelm med unntak av 2minutter, selvfølgelig akkurat da jeg knipset bildene - bare så det er sagt ;-)

Ingen kommentarer: