tirsdag 28. mai 2013

Vår vogn: TFK Joggster Twist

En leser etterlyste et innlegg om vognen vår. Hva slags type vi har, og om vi er fornøyd. Som dere kan se i overskriften har vi valgt TFK Joggster Twist denne gangen - og vi er kjempefornøyde med valget vi falt på!


Siden vi har to små biler var det helt nødvendig med en vogn som ikke tok allverdens med plass. Denne blir heldigvis veldig liten når den legges sammen. Den er også lett å legge sammen. Til og med jeg fikk det til, som kan til tider være et knothue når det kommer til sånne ting. Den er også innmari god å trille. Man kan velge om forhjulet skal være låst eller svingbart. Jeg foretrekker at det er svingbart, men ved et par anledninger har det vært veldig fint at man kan låse det også. Som for eksempel når storebror er ute og triller. Greit å kjøre rett fram da, slik at man unngår en tur nedi grøfta ;-)

Det er god plass i bagen. Faktisk en av de lengste babybagene på markedet. Mia ligger lunt og godt i vognen sin, med myggnetting foran som følger med. Veldig praktisk! På ekstra varme dager kan man åpne opp kalesjen på baksiden slik at man slipper inn litt ekstra luft. Det kan nok komme godt med når vi reiser sydover om noen få uker. Vognen har også en liten skyggedel i kalesjen. Denne er gull verdt. Jeg føler den hjelper godt både mot vind og mot sol. Her skal aldri tepper foran åpningen (det er skikkelig fyfy!). Myggnettingen og skyggedelen holder mer enn nok!


Hvis det er noe jeg skal trekke fram som et minus, så er det bremsene. Jeg er vant til fotbrems. Her er det håndbrems. Veldig praktisk i bratte nedoverbakker, men når vognen skal stå for seg selv stoler jeg ikke hundre prosent på håndbremsen. Det er nok bare jeg som føler at bremsen ikke er sterk nok. En vanesak rett og slett! 

Alt i alt veldig fornøyd med vognen. Jeg ville ikke valgt en annen, og er fast bestemt på at jeg aldri skal gå tilbake til en tung og stor vogn slik som forrige gang. Denne er så lett og enkel, og passer perfekt til mitt bruk! Jeg er veldig spent på sportsdelen, men håper at jeg blir like fornøyd med den. Minuset å trekke fram der på forhånd er at sportsdelen kun kan være forovervendt. Jeg liker å se barna mine, spesielt siden de ikke er så gamle når man faktisk begynner å ta i bruk sportsdelen! Erfaringer på sportsdelen mottas med takk :-)


Vi bestilte vognen vår fra Tyskland. Jeg synes den norske prisen var hårreisende. Vi sparte masse penger på det, og leveringen gikk problemfritt. Man må smøre seg med litt mer tålmodighet før vognen er i hus, men det har man tid til i et svangerskap ;-) Siden vi bestilte fra heter kiddies24.de :-)

3 kommentarer:

Anne Line sa...

Vi har også samme vognen (bestilt fra samme sted) er helt superfornøyd. Liker også at baggen har håndtak i skjermen slik at den lett kan fraktes rundt. Var i utgangspunktet litt skeptisk til at den skulle løftes med skjermen. Men det viste seg å ikke være nødvendig skepsis ;)

Jeg har jo ikke fått testet sportsdelen siden jenta kun er 2,5 mnd. Men jeg har hørt fra andre at de er kjempe fornøyde med den. Du har jo "vindu" i taket på vogna og den er veldig romslig og masse plass til nøkler og ting og tang i smålommer :)

Sandra Charlott sa...

Du kan kjøpe en ny type bag som har kommet nå slik at du kan ha henne mot deg. Husker jo ikke hva den heter i farta selvfølgelig.

Anonym sa...

Multi X bag . Ha barnet mot deg til det er 18 mnd :)