fredag 7. juni 2013

Å komme i form

Jeg har fått et par spørsmål om hvordan det går med kroppen min nå etter fødsel. Som flere av dere kanskje husker så sleit jeg noe innmari før svangerskapet, både med ryggen og hoftene. Det var dessverre ingen vidunderkur å gå gravid. Jeg har vondt i både korsrygg, hofter, knær og ankler. Det denne kroppen trenger er litt muskler. Jeg er rett og slett for svak all over, og det er ikke bra for en kropp som er vond fra før av. Linda og jeg har derfor blitt enige om å komme i bedre form sammen - med barnevogna som en god tyngde. I dag har vi derfor gått i bakke etter bakke. Skal si det svei godt både her og der. Men deilig - det var det :-)


Neste uke begynner jeg å trene ukentlig med fysioterapeuten. I slutten av Juni skal jeg også begynne med utredning. Jeg håper jo selvsagt ikke på en diagnose, men jeg ønsker konkrete svar på hva som er hovedgrunnen til disse smertene mine. Er det noe som kan trenes bedre, eller er det noe jeg må belage meg på å leve med? 


Jeg har også fått spørsmål om joggeskoene mine. Merket er "GoRun", og de er kjøpt i London. Utrolig lette og gode å gå i. Litt som smør på føttene. De blir brukt mye om dagen, nå som jeg er blitt litt flinkere til å trille turer!

Nå lukter det deilig grillmat her. Det er straks middag. Vi har ingen planer for helgen, annet enn at Mats/fadderen til Mia kommer på besøk i kveld. Deilig med en på-sparket-helg. Vi krysser fingrene for knallvær, eller hva? :-) Heii så lenge!

3 kommentarer:

Typen sa...

Du er så fin :) elsker alt ved deg <3 you and me forever<3

Monica Jensen sa...

Klissete på morrakvisten? ;-) elsker deg også, kjekken min <3 du er jo den beste!

cathrine sa...

Sukk, For et herlig innlegg:) Jeg ble selv mamma for andre gang 1.mars og kjenner sååå på følelsen av total lykke i all slitsommheten:) Det finnes ikke bedre i hele verden! Heldige er vi:)