onsdag 19. juni 2013

Hæla i taket og tenna i tapeten

Det er ikke alltid like lett å underholde to barn samtidig som har totalt forskjellige behov - og ikke minst forskjellig syn på hva som faktisk er underholdene. I dag klarte jeg det derimot - med glans. Jeg satte på full musikk, og Mia, Teo og jeg danset i enogenhalvtime. Teo har lært seg høye kneløft, sparke seg selv i rumpa og knebøy. Vi har løpt, vi har hoppet og vi har danset. Det tok helt av her! Jeg føler det var årets dagens treningsøkt for meg hvertfall.. Lillemann ble så giret, at til slutt sto han på stuebordet med mac´n over hodet og ropte; "mamma, skal jeg vise deg et triks?!" Jeg så fort for meg rockeartister som slenger gitaren sin hardt i bakken..

- He-hey, nei, legg fra deg den du - forsiktig. 
- Okda, sa han - og la den fra seg, før han hoppet videre.

Da det var tid for leggetid for både Mia og Teo, var det smoothie oppetter veggene og leker rundt i hele stua. Da var det kanskje greit å runde av. Mia gliste seg gjennom alle mamma sine moves, og kjente nok ikke hvor sliten hun var før kveldsbadet var overstått. Hun regelrett pæsa ut så fort kveldsmaten var slukt. Like etterpå sov dem begge to, og jeg kunne kjenne etter hvor sykt sliten jeg selv var - phu. Men morro, det var det ;-)

Ellers kommer det noen "gullkorn" fra lillemann innimellom. Jeg vet ikke om jeg bør bli bekymret eller bare le...?

- Tror du at du kommer til å passe godt på Mia når hun blir litt større da?
- Ja, hvis noen er slemme, så kan jeg jo bare drepe dem. Neida :-) Jeg kan bare ta dem bort, med en sag!

Og helt ut av det blå kom en annen lur setning..

- Mamma, jeg kan passe på Mia hvis du for eksempel skal skifte bleie på Nicklas. Ikke sant?

Jeg vil bare understreke at Nicklas og jeg har ikke en syk fetisj gående der vi skifter bleier på hverandre altså. Trossalt..! ;-)

Siden Teo ble født har vi danset. Man blir jo så glad av å danse. Det er tydelig at lillemor også setter pris på både musikk og litt dansing. Jeg slenger hun selvsagt ikke rundt her som en jojo. Det går i vuggende bevegelser, "flying" og sykling med beina. Det er utrolig hvor lite som skal til før smilet nesten går rundt på Mia da :-)

Nå skal jeg slenge meg ned på sofaen og bli der resten av kvelden. Velfortjent etter en lang dag. 
Vi sees!

1 kommentar:

Véronique sa...

Haha.....bytte bleie på Niklas!!!! Det var dagens :)