onsdag 26. juni 2013

Mia 12 uker ♥

Av og til er mammaen min litt tom for ord, og da er det jaggu godt jeg kan ta over. Selv mammaer trenger litt hjelp innimellom!


Nå har jeg rundet hele tolv uker. Tiden fortsetter å fly. Nå har jeg lært meg at jeg har både én og to hender. Morsomme greier altså. De fyker foran ansiktet mitt støtt og stadig. Da prøver jeg febrilskt å få dem inn i munnen, for der klør det nemlig. Jeg har en bitteliten tann som driver og plager meg litt. Folka mine (også kalt mamma og pappa) synes det er litt for tidlig, men her er det pappas gener som slår inn, og sånn er det med den saken. 


Ellers er jeg ikke den største flisa som finnes. Nå har jeg rundet 5kg, og både eldre og yngre babyer tar meg igjen. Jeg spiser veldig godt og er fornøyd fra morgen til kveld (med unntak av den derre tanna som kan til tider være en plage), så nok mat får jeg i meg. Mamma veide 9kg når hun var 2år gammel, så jeg synes jeg ligger godt an med det tatt i betraktning. Jeg følger jo trossalt min egen kurve, og det er det viktigste :-)

Folka mine (mamma, pappa og storebror) prøver støtt og stadig å få meg til å le. Én gang har jeg kommet med noe som lignet på latter, og det var da mamma tullet foran speilet med meg. Det var gøy den ene gangen, mamma - og ikke hver bidige dag, flere ganger om dagen. Hint,hint! Det ble med den ene gangen. De som venter på noe godt vet dere... Ellers hører jeg rykter om at jeg har hatt den vakreste latteren i søvne, men det aner jo ikke jeg - da har jeg trossalt sovet!


For noen uker siden skapte jeg mine egne rutiner. Jeg var klar for sengen i 20-tiden og sov hele natten igjennom, med unntak av én matpause. Nå om dagen skaper jeg derimot noen andre rutiner. Da sovner jeg også rundt klokken 20, men så våkner jeg etter få minutter, og holder mamma og pappa med selskap i noen timer til. Det kan være litt slitsomt for oss alle, men mamma har fortalt at sånt snur så fort - så vi håper at jeg er tilbake til gode vaner snart. Jeg blir jo så sliten når jeg er så sent oppe, for jeg er jo så bitteliten. 

Jeg hører rykter om at jeg er vanvittig mammadalt. Mye mer enn hva storebror var. Er det så rart da? Hvem har puppen? Jo, det er mamma det! Pappa synes det er litt trist, og mamma kan til tider bli litt sliten, men akkurat nå om dagen er mammas varme armkrok best å tilbringe kveldene i. Det vil ikke si at jeg ikke liker pappa for det altså - han er nemlig verdens tøffeste og sterkeste - men det er bare det at han lukter ikke melk. Babyer liker melk, og jeg er jo en baby! Snart, pappa - snart blir du like bra som mamma. Det lover jeg!


Åh, dette har vært en lang dag. I ettermiddag var vi hos mormor og bestefar Jan. Nå skal vi ikke se dem på veldig lenge, siden vi skal på ferie. Tidligere i dag var vi i Drøbak på besøk hos Marlen og Casillas. Vibeke, Marte og lille Mie var der også. Jeg likte navnet til Mie skikkelig godt. Hun har en storebror som heter Leo. Noe sier meg at mammaene våres har ganske lik smak når det kommer til navn :-) Sånne permisjonsdager som det, sier mamma at er gull verdt. Jeg er igrunn ganske enig. Det er koselig å ta livet med ro, i mammas armkrok, med puppen i munn - mens jeg hører andre babyer pludre i samme rom. Venner er godt å ha!

Klem fra Mia**

1 kommentar:

Véronique sa...

Så herlige bilder av Mia ♥

Klem