lørdag 1. juni 2013

På terrassen

Vi tilbringer dagen på terrassen i dag. Grillmat er handlet inn, i likhet med plaskebasseng. Nå venter vi bare på den derre sola som har gjemt seg bak en haug med grå skyer... 


Noe nytt er også kjøpt inn. Stjerner. Jeg har fortsatt dilla, og det ser ikke ut som det går over med det første ;-)


Har jeg sagt til dere at det er en del gutter som herjer rundt i gatene her? Vel, nå har vi dem alle sammen på besøk. Polarbrød og saft går ned på høykant. De koser seg, og det er hyggelig. Jeg kan skrive under på at det er masse liv ;-)


Frøken fryd sover søtt på rommet vårt, og aner ingenting om at samtlige gutter har vært innom henne og tittet, susset og pratet med alt annet enn innestemme. Enda godt hun har et godt sovehjerte ;-)

Hun sover vanligvis ikke med lue inne, men hun sovnet ute og ble flyttet inn. Bare til info ;-)

Snart skal kjøtt marineres og salat lages. Grillmat er aldri feil. Vi sees!

5 kommentarer:

Elisabeth sa...

Så heldig dere er som har så mange barn rundt dere! Kos dere i sola i dag!

May sa...

Så koselig med besøk =) Lillesøster sov godt ser det ut som, veldig søt! Ser hun er lik Teo på bildet =)
Kos dere idag også!

May

Smykkas sa...

Lekkert på terrassen din. Tenker det ble liv i leiren med guttegjengen på besøk

Klem

n2p.no sa...

Fin terasse må jeg si!

Forresten, for å få flere lesere anbefaler jeg å besøke news2post.no! Få innleggene dine på forsiden. Du har såpass bra innlegg at jeg vil tro at du vil komme høyt opp på forsiden!

Tonje sa...

Dere er ikke aleine med å ha tilbragt helga på terrassen ;) Her i Sørum har vi storkosa oss så mye utendørs at en fine brune sommerfargen har kommet veldig fint ;) Vesla mi leker også med nabo ungene og dagen bare svirrer avgårde! Bildene av Mia og Teo er nydelige!

Jeg har bestilt sånn her vær hele kommende uke,det fortjener vi etter den kalde vinteren vi har bak oss! Ha en fin kveld med din kjære <3 klem fra Tonje