fredag 21. juni 2013

Titter innom på en lat fredag

I dag startet dagen vår hos fysioterapeuten. Da var riktig nok klokken halv ett. Vi var ikke akkurat de kjappeste ut av døra i dag kan man si. Sånn kan det fort bli etter en natt med hyppig amming. Her ammer jeg mer eller mindre i søvne. Jeg merker at hun hugger tak, og så sover vi videre. Vanligvis er det amming én gang i løpet av natten. I natt var det kanskje hundre...? Jeg kom litt ut av tellingen. Økedøgn er ikke uvanlig nå som hun blir større og trenger mer mat! 

Dagens antrekk: baggy levis jeans, converse og t-skjorte fra HM. Comfy og enkelt!

Hos fysioterapeuten var det trening som sto på planen. Det er nesten flaut hvor svak jeg er blitt. Der trener jeg hovedsakelig armer, rygg og mage. Smertene i ryggen oppleves som en brennende smerte, som sprer seg over høyre side av ryggen og ned i høyre bein. Jeg kjenner det helt ned til foten. Verre enn noen gang. Jeg håper at trening vil hjelpe. I dag etter trening har jeg i hvertfall kjent det godt i ryggen, i form av "kramper" som har kommet og godt. Denne kroppen har dessverre blitt litt for vant til å ligge rett ut på sofaen de siste månedene... 


Ellers har dagen vært forholdsvis lat. Kaffe hos Linda og Amalie, matshopping med guttaboys og Svigermor på middag. Nå sover de to minste, og vi har VG-lista surrende på skjermen. En lat kveld også med andre ord. Dem er det mange av når man har barn gitt. Man blir jo rimelig lenket fast til hjemmet. Koselig er det hvertfall. Selskapet er jo upåklagelig :-)

I morgen hvis været er fint skal det være nabofest i gata her. Grilling, unger og god stemning. En skikkelig sosial aften for store og små. Vi krysser fingrene for finvær, på tross av at det ser rimelig mørkt ut nå..

Hva er deres planer for St.hanshelgen?

Ingen kommentarer: