mandag 15. juli 2013

Blidfis og ballspill

Her startet dagen relativt tidlig. Min lille sovefrøken har funnet ut at det er greit å få en del ut av dagen, og kvitrer derfor rundt klokken seks hver eneste morgen. Den påfølgende timen går ut på at jeg dytter puppen inn i munnen hennes i halvsvime, samtidig som jeg prøver å ignorere smilet som nesten går rundt ved siden av meg. Det sier seg selv at det er ganske så vanskelig, for Mia er nemlig tidenes vakreste blidfis sånn på morgenkvisten. Man blir sjarmert, til tross for at øynene nesten går i kryss.


Nå som hun sørger for å holde meg med selskap på morgenkvisten, har Teo funnet ut at det er greit å sove et par-tre timer lenger. Nå har jo noen trossalt tatt over "underholde mamma"-biten, og da er det greit for han å ta livet litt mer med ro. Er det ikke den ene, må det jo være den andre ;-) Da han våknet i ni-tiden sto han og Nicklas opp, og da hadde lille frøken fryd sovnet, så da krøp jeg under dyna en time til. Det er det fine med ferie her på Jeløya - vi har absolutt ingen planer eller tidsfrister. Alt går i vårt tempo, og det er ikke kjapt om dagen skal jeg si dere!

Det går mye i ballspill her på hytta. Når Mia sover, er vi alle tre med. Gøy for både store og små. Å leke er så undervurdert. Ender alltid opp med latter og en tilfreds liten gutt (og foreldre), med mindre vi leker "boksen går", og han ikke vil følge reglene så klart..... Her kan ikke han vinne bare fordi han er fire år. Vi er trossalt flere her med en intens vinnerlyst. Trossalt ;-)


- Hvilket fotball-lag heier du på da?
- Follo!
- Nei...? Du mener vel Liverpool?
- Ja, Liverpool! Jeg heier på Liverpool!
- Hvilket håndball-lag heier du på da?
- Follo!
- Nja.. Det var det laget jeg spilte på før, men hva heier du på nå?
- ?
- Her.......u.....lf?
- Ja, Herulf!

Det er absolutt ingen påvirkningskraft what so ever her i hus om hvilke lag man skal holde med forresten. På ingen måte!


Nå skal kaffen drikkes, og så skal jeg slenge meg med på leken igjen. Jeg måtte bare ta en liite pust i bakken. Det er gøy å sitte på en stol med kaffen i hånda og se på andre leke også ;-)

Ingen kommentarer: