mandag 29. juli 2013

Blonder, rosa og hårfin

En av de tingene som er litt ekstra morsomst for en mamma, når man har en datter, er å pynte hun litt opp. Jeg har aldri vært en pynte-jente selv (så lenge jeg har fått bestemme selv hva jeg skal ha på meg riktig nok), og rosa har vært den styggeste fargen på fargekartet. Man kan jo strengt talt si at det har endret seg bittelitt etter at jeg ble mamma til ei lita jente. Her går det i rosa, blonder og noen ganger kliner jeg til og med til med rosa blonder. Jeg tar helt av med andre ord ;-)

Jeg gleder meg til å ordne håret hennes med fletter, topper og hårspenner med tid og stunder. Hun skal bli riktig så hårfin, ja. Bustete hår til alle kanter skal vi ikke ha noe av så lenge jeg får bestemme (tipper det er til sånn ca 3 år). I dag testet vi ut hårbånd for aller første gang. Dååån!
Hun sjarmerte både den ene og den andre i senk på senteret i dag (der jeg forresten brukte nok penger - skal vise dere de to tingene jeg kjøpte til meg selv senere). I tillegg var jo hårbåndet ganske praktisk også, for da slapp hun å få alt det håret sitt ned i øynene ;-)

Nå skal vi farte videre. Jeg har sen legetime. Snakk om effektiv dag. Jeg var passe effektiv med bankkortet i hvertfall. Sånn er det når man besøker Kid og det er salg.. Jeg vet ikke om kjæresten blir like fornøyd med mine innkjøp, men litt nytt må man vel ha? Snart er det jo høst, og da er det alltid hyggelig med noe nytt i hjemmet. Eller hva?

Vi sees!

4 kommentarer:

Véronique sa...

Så fin hun ble ♥

Anonym sa...

Sååå lik storebror!!!!!;) herlig ;)

Gisela sa...

Så søt :)
Var på kid selv idag, det svei...

Susanne sa...

Tusen takk og selv gratulerer med den vakre lille Mia. :-) Klemmer