søndag 14. juli 2013

De siste feriedagene // Jæløya

Vi forflytter oss fort denne sommeren gitt. Her skal nemlig feriedagene utnyttes til det fulle. Nå er vi framme på vakre Jæløya, med havet som nærmeste nabo. Vi låner Svigerfar sin hytte, og er klare for noen rolige dager - bare oss fire. Det trengs det også :-)


Lille tulla sover søtt og gutta er ute på litt godis-shopping. Jeg har derfor en liten halvtime for meg selv. Deilig! Jeg nyter stillheten, den vakre utsikten og måkeskrik. Det er så fint her!


Treningsklær er med. Sykkelen til Teo er med. Badetøy er med. Vi håper på ok vær, slik at vi får tatt i bruk både det ene og det andre. Planen er mange gåturer, late timer (eller minutter blir det vel fort når man har små barn) i solveggen, ballspill og rolige kvelder. Akkurat nå ser jeg havet glitre fra sollyset, og tenker at livet egentlig er ganske digg. Skuldrene faller med flere hakk. Jeg har lite å klage på om dagen altså!

Farfar og ungene

Både mac og kamera er med. Så lenge nettet er på lag med meg, blir det nok flere blogginnlegg i løpet av uka. Ellers så finner dere meg alltids på instagram (@monix87) - der kan jeg fort bli hakket mer privat også :-)

Vi sees!

2 kommentarer:

Véronique sa...

Kos dere på hytta :)

Mona sa...

Som dere koser dere i sommer! Er ordentlig misunnelig her jeg sitter...!! Gleder meg sånn til fredag når samboeren starter ferien og vi kan nyte to uker som familie...! :) :)