tirsdag 9. juli 2013

En dag i dyreparken

Det var overskyet da vi våknet i dag. Vi fant ut at det var greit å underholde barna med en tur til dyreparken i København.


Jo nærmere vi kom København, jo varmere viste gradestokken. Det ble en noe svett tur i dyreparken kan man si. Det endte fort opp med å bli årets varmeste dag faktisk ;-)


Vi har sett isbjørner, tigere, løver og andre spennende dyr. Allikevel var nok en tur i dyreparken mer spennende i teorien enn i praksis. Da vi kom til lekeplassen rett før vi skulle hjemover jublet nemlig ungene av full hals. Hvem trenger ville dyr når man har klatrestativ?


Ellers var dette nok en herlig feriedag med min kjekke mann og de fine barna mine. Jeg nyter familietiden og kjenner sommerfuglene i magen fly rundt bare jeg ser på kjæresten min. Deilig med litt ordentlig tid sammen før håndballsesongen er i gang igjen for fullt (jeg gruer meg litt)!


Det er forresten ikke bare jeg som knipser ivrig bilder i familien. Teo synes også det er gøy. Han tok et skikkelig fint bilde av Nicklas og meg i stad....- han sine ord forresten!


Nå er det førstemann til å få ungene til å sovne. Selvom det er gøy med barna, er det ikke til å stikke under en stol at det er veeldig deilig med voksentid på kvelden. Det går i ett med fem barn under fem år skal jeg si dere. Vi jubler derfor nå, nå som samtlige av smågutta nekter å sovne. Hoho!

Jaja, det var en aldri så liten update fra vår kant. 
Håper alle mine lesere har en fin sommer - borte som hjemme :-)

1 kommentar:

Elisabeth sa...

Jeg fulgte bloggen din tett tidligere. Gutten din og min eldste gutt er like gamle. Men så har jeg ikke lest på godt over et år. Så nå var det kjekt å lese om det siste tilskuddet i familien og kjæresten:) skal begynne å lese litt blogg igjen:) fortsatt god ferie:)