lørdag 20. juli 2013

Lazy day

Når Teo er hos pappaen sin føles det nesten ut som vi har helt barnefri. Mia er nemlig ikke den mest krevende ungen i gata. Hun gråter kun når hun er trøtt, og da er det bare å legge henne. Ellers så spiser hun godt, pludrer for seg selv på lekematta og smiler som en solstråle hver gang hun titter på oss. Det sier seg selv at en fireåring krever litt mer action enn som så :-)

Vi har derfor en skikkelig lat dag i dag. Jeg skulle egentlig dra med meg Mia på stranda i Drøbak, men så ble jeg sittende så godt her i sofaen min. Jeg ignorerer derfor det fine været, og tenker at jeg har godt av en rolig dag. De siste ukene har jeg nemlig hatt kronisk hodepine. Det kommer fra den forbanna nakken min. Jeg knasker paracet og tvinger kjæresten til å massere meg - uten noen bedring. Jeg tror jeg snart må få fysioterapeuten min til å utføre mirakler, for her er det stivt. Måneder med amming og ikke minst dårlige sovestillinger har gjort sitt altså.


Dagen i dag skal brukes til å tygge paracet og drikke kaffe. Ja, det høres innmari sunt ut, gjør det ikke? Samtidig skal jeg pumpe meg for alt det er verdt. Jeg nekter å gi opp riktig enda. Det siste døgnet har hun ikke hylt som en stukken gris når jeg har lagt hun til, men produksjonen har gått ned betraktelig, så flaske etter hvert måltid er et must. På natten/tidlig morgen er det et slit altså. Å bare amme på natterstid er så enkelt som det kan få blitt. Jeg skal derfor få opp produksjonen igjen. Jeg har klart det før, og jeg skal klare det igjen. Det tar bare litt tid - spesielt når jeg har en liten frøken som ikke gidder å gjøre jobben for meg..


Så nå har jeg lenket meg fast i sofaen, med brystpumpa mi (den brystpumpa har virkelig vært en venn i nøden denne gangen). Samtidig som jeg knasker paracet og gulper kaffe. En skikkelig lazy day, oh yes! Det er godt med dager der man har null planer og heller ikke trenger å gjøre en shit. Bare ta ting i sitt eget tempo - og akkurat i dag er ikke jeg speedy gonzales...

Nå hører jeg lille Mims knirke fra soverommet. Jeg gleder meg sånn til å susse på henne. Hva er vel bedre enn å borre seg ned i halsgropen til sin bittelille bebis og susse henne, mens hun stammer fram en helt fersk latter fordi mammas sussing kiler sånn?! 

1 kommentar:

Anonym sa...

Høres herlig ut! Vi er hos "mormor og morfar" i dag, jaggu godt med avlasting til treåringen :) bittelille sover nå også.
Jeg kjenner godt til paracet for hodepine pga nakken. Har gått til kiropraktor, og føler det er SÅ mye bedre enn fysioterapaut. Bare et tips :)
Kos deg inne, finværet holder seg en stund til!
Carina