tirsdag 2. juli 2013

Mamma og Teo

Er det én ting samvittigheten min har kjent litt på etter lille Mims kom til verden, så er det mangelen på gøyal alenetid med Teo. Det har jo alltid vært oss to på eventyr, og plutselig er det en annen liten frøken som tar opp mye av mammas tid.

Den tiden vi får for oss selv, der ting kan skje på Teo sine premisser, er derfor herlig. Jeg ser at han trenger det så innmari. I dag lot vi tante og farmor ta seg av Mia, mens vi løp ned på stranden for å leke oss i bølgene. Nicklas filmet og knipset bilder. Dere får nøye dere med noen bilder av Teo. Jeg er ikke helt fortrolig med å slenge bikinikroppen ut på nettet kun tre måneder etter fødsel ;-)


Det var så deilig å kaste seg rundt uti bølgene med Teo. Leke. Gi han alt av meg. Om så bare for en liten halvtime. Kaste han opp i luften og slenge han rundt i vannet, mens han lo for full hals. Jeg gleder meg allerede til i morgen til enda mer lek og morro :-)

Ingen kommentarer: