fredag 26. juli 2013

Oh happy day!

Sommeren; full av muligheter. Alle er glade, solbrune og elsker livet. Jeg er ganske fornøyd med livet mitt året rundt, men skal innrømme at jeg er enda et par hakk lykkeligere på sommeren. Sola, havet og menneskene jeg deler livet med gjør meg så innmari happy :-)

I dag tok vi en nokså spontan tur til Son, der moren til Nicklas har hytte. Det var så varmt, at til og med jeg endte opp ute i sjøen. Jeg er ikke akkurat fæn av kaldt vann. Alt under 25 grader ser jeg på som kaldt... Jeg tror kjæresten aller mest hadde lyst til å slenge meg over hodet og kaste meg ut i dypet, men siden han hadde lovet og ikke gjøre det, sto han der som tålmodigheten selv - og ventet... og ventet... og ventet... Jeg er av den typen som liker å pine meg selv, og ta det laaangsomt, en kroppsdel av gangen. Vel, til slutt var jeg under, og digg var det!

Datteren min er nok like glad i kaldt vann som meg selv. Hun var så varm, så halve kroppen ble duppet under vannet, men det var ikke stormende jubel fra lillejenta da foråsidetsånn... Derfor var det ekstra godt å komme opp på hytta, der et deilig varmt kveldsbad ventet - i bøtta. Hyttestyle!

Egentlig hadde vi tenkt til å dra hjem til Mia sin leggetid, men hun sovnet så godt der, så vi ble sittende et par timer ekstra for å spille litt Gruble. Han derre kjæresten min er blitt hektet. Veldig koselig da, å gjøre noe sammen på kveldstid, annet enn å glo på skjermen. Det blir en ny runde i morgen kveld ;-)

Nå er det natta her i huset. Om en uke kommer min andre bebis hjem, han på 4,5 år. Jeg klarer nesten ikke vente. Heldigvis koser han seg da. Såpass mye at han nesten ikke har tid til å prate med meg på telefonen. Det er kanskje et godt tegn? 

Sov godt, flotte tittere. Vi sees enten her eller på instagram i morgen :-)

1 kommentar:

Hanna sa...

Haha, jeg er også sånn som tar det litt og litt, selv om jeg egentlig har lyst til å kaste meg uti for å bare bli ferdig med det :)