onsdag 31. juli 2013

Ops, ikke rart Monica ble flau!

For en tid tilbake ble jeg intervjuet av mammanett om pinlige hendelser etter at jeg ble mamma. Dem er det rimelig mange av, for på et tidspunkt i livet følte jeg at jeg bare var én klein historie - jeg dreit meg ut regelrett hver eneste dag. I kid you not! 


Du kan lese om en av flausene mine her hvis du vil :-)

Nå venter jeg på at Mia skal våkne. Vi skal til Sandvika for å besøke besteforeldre/oldeforeldre. Gå tur, kjøpe dåpslue, spise lunsj - ja, sånne hyggelige ting. Været er med oss, så dette blir nok en topp dag! Dåpskjolen Mia skal ha på seg (om den passer) var en gang i tiden brudekjolen til Mia sin tipp-oldemor, som alle på pappa sin side av familien har blitt døpt i, meg selv inkludert. 

Jeg får nyte kaffekoppen og gjøre klar stellebagen. Vi sees :-)

Ingen kommentarer: