søndag 28. juli 2013

Ryktet går

De av dere som følger med på instagram har kanskje fått med dere at Nicklas og jeg er ivrige Gruble-spillere for tiden? Det er koselig med spillekvelder, synes vi. Etter å ha spilt Gruble stort sett hver kveld den siste uken, var det på sin plass å prøve ut et nytt spill i går kveld. Snakk om suksess!

"Ryktet går" heter spillet, og jeg anbefaler det på det sterkeste. Virkelig. Det er faktisk det morsomste spiller jeg noen gang har spilt. Vi var hjemme hos mamma, og var en gjeng på syv stykker. Alle sammen hadde hysteriske latteranfall opptil flere ganger. For et sosialt spill. Vi fant fort ut at vi må gå til innkjøp av dette selv, for det er det perfekte spillet å dra igang når man har invitert venner over :-)


Kjapt forklart: 
Hver spiller får ett ord. Dette skriver de ned i blokka si, og sender videre til sidemannen. Han/hun skal da tegne ordet på best mulig måte, uten å bruke bokstaver, og så sender hun det videre til sin sidemann igjen. Han/hun skal gjette ordet, og skrive det ned. Neste igjen skal tegne det han/hun gjettet. Det høres kanskje komplisert ut(?), men det er det ikke. Hver person har en blokk, og alle får utdelt et ord samtidig. Det vil si at alle har noe å gjøre hele tiden, og det blir ingen "dødtid". 

Brud var ordet. Jeg hadde (utrolig nok) klart å gjette at det var det Nicklas skulle frem til, og skrev derfor ordet "brud" ned og sendte det videre til mamma. Slik tegnet hun brud:


Lillebroren min endte opp med å gjette verdensrommet, og sendte det videre igjen. Vi fikk oss mang en god latter når vi gikk gjennom tegningene og gjettingene etter hver runde. Alt kommer virkelig anpå øyet som ser ;-)

Igjen; anbefales! 

3 kommentarer:

Anonym sa...

Til mitt forsvar - vi får bare 1 min. å tegne på:-).
Kjempe artig spill:-)

Julie sa...

Det hørtes morsomt ut!! Det må jeg bare få tak i :-D

Anonym sa...

Brettspill er jo SÅ gøy! Jeg er mest glad i kunnskapsspill, men det finnes jo noen andre som også er ok :-)