tirsdag 2. juli 2013

Skal bare

Hils på lille Skal Bare. Han er fire år og har en vilje av stål.Teo er en morsom liten herremann. Men han er også nokså bestemt. Han vet hva han vil, og er ikke redd for å vise det, kan man jo si. Hvis jeg ber han gjøre noe eller sier noe til han, starter setningen hans 9 av 10 ganger med "skal bare..." De resterende gangene starter med "åååhh, mamma, kan du ikke se at jeg...". Jeg tror han synes jeg er fryktelig plagsom til tider ;-)

Han minner meg om en annen liten én. Meg. Jeg forstår nå at jeg må ha drevet foreldrene mine til vanvidd ved jevne mellomrom (ofte). Nå kan jeg forstå dem - de folka som var så himla masete og sjefete - foreldrene mine. Alt de prøvde på var jo bare å oppdra meg. Og der lyktes dem med glans, om jeg skal si det sjæl!

Når jeg ikke er den derre strenge, teite mora til Teo, så er jeg hun som er den snilleste i hele verden. Verdens beste mamma. Hun er jeg hver gang han får det akkurat som han vil, pussig nok :-)

Fire år. Det er en spennende alder. Fryktelig utfordrende, morsom og herlig. Den gir meg noe å bryne meg på ;-)

Ingen kommentarer: