fredag 12. juli 2013

Søskenkjærligheten blomstrer

Etter seks timer i bil (inkludert et par pauser) var Mia passe ferdig med å sitte i bilsetet. Hun spyttet ut smokken og hylte ut for full hals. Da er det kjekt med verdens godeste storebror, som lener seg over henne og hvisker søte ord.
- Shhh, shh, du trenger ikke være redd. Storebror er her. Storebror passer på deg


Det hjalp. Mia ble stille. Det er ingen tvil om at de har fått et tettere bånd i løpet av ferien. Mia er utrolig fascinert av Teo. Hun får verdens største øyne når hun ser på han, og gliser fra øre til øre når han ser tilbake på henne. Det synes så klart Teo er veldig gøy, så da begynner han å le. De siste par dagene har hun begynt å le tilbake. Det er ca den søteste lyden vi alle vet om nå om dagen. Søskenkjærligheten blomstrer virkelig!

Nå er vi hjemme etter noen hektiske, men hyggelige dager i Danmark. Nå skal vi ha noen rolige dager her hjemme, før vi tar noen feriedager på Jæløya. Bare oss fire. Familietid. Kjærestetid. Slaraffenliv. Det skal bli godt :-)

En veeeldig trøtt og kosesyk liten jente etter 6,5 timer i bilen nå i kveld

Etter en veeldig lang dag, mange timer i bil og barn som (naturligvis) har krevd sitt (skal sies at hjemreisen gikk over all forventning), ser kjæresten på meg med et smil om munnen, og sier - uten et snev av ironi; "livet ass, livet er fantastisk når du har barn!". Er det rart jeg elsker han? 

God natt. Senga MIII roper på meg. Jeg skal innrømme at jeg har savnet den litt de siste to ukene - og det har ryggen min også gjort ;-)

Ingen kommentarer: