lørdag 31. august 2013

2 år ♥

God formiddag :-)
Her i hus startet dagen som vanlig før syv. Hakket tidlig for verdens største B-menneske (meg selv), men med litt drahjelp fra de som bor under samme tak som meg, og ikke minst en stoor kopp kaffe, ble det etterhvert futt i meg også. 

Bare litt trøtt....

I går fikk vi det nye spisebordet-og stolene våres. Jeg gleder meg så innmari til å vise dere. Det ble helt perfekt. Akkurat sånn jeg har sett for meg kjøkkenet de siste årene - ja, årene. Så lenge har jeg hatt planene klare for hvordan spisebord-og stoler jeg ønsker. Bordet ble oljet sent i går kveld, og siden det enda ikke har tørket(!) får jeg nok smøre meg med tålmodighet, og først vise det fram i morgen. Et bittelite glimt av det er lagt ut på instagram :-)


I går gikk jeg med lille frøken på armen store deler av dagen. Hun hadde jo så vondt i øret sitt. Jeg dryppet aloe vera inn i øret hennes flere ganger, og hun fikk også smake på en liten skje med aloe vera. Dagen ble lang, og når kvelden kom hadde jeg så vondt i nakken at jeg nesten kastet opp. Kroppen ristet nesten av smerte. Da jeg fant ut at nå måtte jeg legge meg, våknet så klart lille frøken fryd igjen. Innimellom virker det ut som hun har samme innstilling som broren hennes hadde for noen år tilbake: "Her i huset slapper vi ikke av. Det er ikke lov!" Heldigvis tok det ikke lange tiden før hun sovnet igjen, og når hun våknet opp i dag var hun hundre prosent i form igjen. Jenta mi var seg selv igjen. Den snørrete nesen som har plaget henne i over en uke nå, var også borte. Hurra for aloe vera!


Denne helgen er det både Skifestivalen og Tomterdagene. Full fest både her og der med andre ord. Nå snart skal vi ta turen ned til Tomterdagene med barna. Det pleier å være litt av hvert for de små og titte på. Senere i dag skal Teo videre til mormor for litt alenekosetid, mens Mia skal kose seg med tante Benedickte. Da skal Nicklas og jeg ut for en fest med gode venner - og ikke minst for å feire kjærligheten. I dag er det akkurat 2 år siden vi så hverandre for første gang. Vi visste begge hvem hverandre var, men hadde aldri møttes face to face. Vi så på hverandre, sa hei og så så det ut som Nicklas var på vei rett mot meg for en prat. Han gikk derimot rett forbi meg, og mer så ikke jeg til han den kvelden.. Senere fikk jeg en melding fra han der han skrev at han hadde feiget ut samtlige ganger den kvelden, men at han hadde lyst til å bli bedre kjent med meg. Det tok ikke lange tiden før han inviterte seg selv hjem til meg, og resten av historien vet dere jo ;-)


Dette blir en bra dag fra morgen til kveld med andre ord. Titter sola fram også, så blir det jo helt perfekt! Kanskje vi sees i Ski i kveld ;-)

2 kommentarer:

Tonje sa...

Kos dere masse med barna, barnefri og feiring av kjærligheten ♡ Sånne merkedager er viktige å huske på, det gjør godt for kropp og sjel :) Klem fra Tonje

Véronique sa...

Kos dere masse i kveld :)

Klem