mandag 5. august 2013

2cute

Må bare vise dere de søteste skoene til Mia. Størrelse bittesmå i semsket skinn. Jeg er egentlig i mot å bruke sko på de under ett år, men disse er så myke at de egentlig ikke kan omtales som sko engang. De må absolutt bli tatt i bruk før hun vokser ut av dem. Se for dere en hvit søt kjole, strømpebukse og disse herlighetene!

fra instagram @monix87

Herregud, så jentete jeg har blitt etter at jeg ble mamma til ei jente. Tantene mine bare ler av meg. Her gikk jeg fra å være så anti-rosa som det går an å bli, til å dolle opp Mia i alle rosafarger på markedet, inkludert blonder, sløyfer og diverse. For å si det sånn; det er umulig å ta feil når det kommer til kjønn. Det lyser jente lang vei! Tja, så kanskje jeg er litt lik min egen mor da. Når jeg var liten var jeg helt rosa, vognen helt rosa og MAMMA helt rosa. Er det rart jeg har hatt et anstrengt forhold til den fargen? ;-) Vel, no more!

I dag har jeg gått powerwalk med Linda og småjentene, begitt meg ut på prosjekt "vaske kjøleskap" og feiret Jesper sine seks år. Det har gått i ett, men det gjør ikke noe så lenge det er sånne koselige aktiviteter. Vel, kjøleskapet kunne jeg godt droppet, men av og til må man ta seg av sånne ting også. Her velger jeg å legge vekt på av og til. Jeg er litt over gjennomsnittet glad i å ha det ryddig og rent rundt meg. Kjøleskapet derimot, det har nesten fungert litt som et "roterom" for meg. Når venninner begynner å kommentere det, er det på tide å gjøre noe med det. Nå skinner det både på innsiden og utsiden, og jeg har tatt meg selv i å beundre det opptil flere ganger i dag. Heh!

Nå vurderer jeg en sen powerwalk, til tross for at sofaen også virker fristende. Ammingen er (dessverre) over for denne gang, og da er det lett at kiloene kommer snikende, så nå har jeg en ekstra motivasjon til å komme meg opp og ut.

Ha en fin natt, kjære lesere :-)

5 kommentarer:

Linn sa...

Naaaw,super søøøøte ♥ Elsket slike pyntesko på mine jenter før de gikk selv :)

Anonym sa...

Hei :) du har en veldig bra blogg og veldig søte barn. Så du hadde lagt ut et bilde på instagram av ellaskitchen smoothie. Jeg har en jente på fem måneder, og har tenkt til å starte å gi smaksposjoner av grøt på dagtid. Men jeg er helt blank på dette med mat, så lurer på om du kan fortelle litt om hvordan du har gått frem. Startet du med grøt? Når ga du full porsjon? Byttet du ut grøt med smoothie eller ga du smoothie i tillegg. Hjelp. Hehe. Setter veldig pris på svar :)

Monica Jensen sa...

Linn:

Ja, disse var nydelige :) Gleder meg til å bruke dem :)

Monica Jensen sa...

Anonym:

Hei :) Her startet jeg med grøt forrige uke. Lagde veldig tynn grøt de første dagene. Nå er den litt tykkere og prosjonen er såpass stor at den har erstattet ett flaskemåltid. Hun får det i 16-17 tiden hver dag, som middag, og så får hun melk før leggetid (for det er jo ikke bare godt, det er veldig kos også).

Har kun prøvd smoothie to ganger. Da har hun fått som dessert etter grøten. Ikke masse, men 5-6 skjeer :)

Etterhvert vil jeg nok gi fruktmos/puré/smoothie som et lite mellommåltid - eller så fortsetter jeg bare å gi det sånn som nå, som dessert etter grøt eller etterhvert middag/brødskive-måltider :)

Ikke så veldig lett å vite hvordan man skal gjøre det i starten når det kommer til introdusering av mat :) Jeg husker hvordan det var med nr én :)

Bare spør hvis det er noe mer du lurer på :)

Anonym sa...

Tusen takk for svar :) da prøver jeg forsiktig først, så får hun styre der mer selv etterhvert :) ikke lett nei!