tirsdag 13. august 2013

Brun og blid

Sliten mamma. Slitent hår. Det bare ramler av hodet og ser helt totalt dødt ut. Da er det fint med en venninne som kommer på besøk, med både saks og hårfarge i veska. I dag har jeg hatt en "bli ny"-dag, og det trengte håret mitt virkelig. Brunere (mer meg), mer glansfullt og litt "sunnere". Me happy!
Det sies at man trenger mindre søvn når man ammer, fremfor når man gir flaske. Når man ammer skiller man ut hormoner som gjør at man faller fortere i den dype søvnen, og dermed trenger mindre søvn. Det har jeg selv fått erfare, for når jeg var ammende mamma var virkelig ikke nattevåk noen sak. Nå er det ikke noe mer nattevåk enn da, men etter at flaske ble en realitet har øynene blitt en hel del tyngre. Det er litt vanskeligere å komme seg opp om morgenen, og kaffekoppen kunne igrunn vært tre ganger større. Gjesp! 

Så når du ser meg trave rundt med en dott på hodet og en jeans som har begynt å henge i rumpa, ja - da ser jeg absolutt ut som en noe sliten småbarnsmamma. Håret trengte en liten fiks altså! I morgen er det brynene sin tur. De har snart grodd seg om til helskjegg!

1 kommentar:

Diaperdiva sa...

Nydelig farge på nydelige deg!! Jeg fant bloggen din gjennom å google skjevt bekken, hehe, og lurte på hvordan det går med deg etter behandlingen i Moss? ..misteker at jeg har det ser du (så akkurat på cd´en fra røntgen i dag) Så får vi se hva kiro sier i mårra!
Ha en fortsatt flott dag!
Klem fra en vond rygg i sofaen! :)