mandag 26. august 2013

Bra respons


Det er en sliten mams som titter innom i kveld. Ikke fordi barna har vært krevende eller at natten har vært spesielt hard. At jeg er sliten nå har jeg kun én person å skylde på - og det er meg selv. Etter gårsdagens innlegg om aloe vera-gel var responsen ganske stor. Jeg fant derfor ut at jeg skulle melde meg opp som forhandler selv, og det gjorde jeg i dag morres. På den måten kan jeg personlig hjelpe mine blogglesere som har lyst til å prøve aloe vera. Jeg vet at dette er noe jeg kommer til å benytte meg av i alle år, og derfor har jeg alt å vinne på å være en forhandler selv. Jo mer jeg bruker produktene, jo bedre forhandler vil jeg også bli.

Halv syv i dag morres tok jeg den avgjørelsen, og siden den tid har det gått i ett. Det har haglet inn med spørsmål, bestillinger og gode ord om aloe vera. Det har virkelig vært kjempegøy med en såpass god respons. Mellom jobbingen har jeg kosa meg med liten og bitteliten og hatt Live og Jesper på pannekakemandag. Nå skal det bli GODT å legge bort mac og telefon, slenge meg ned i sofakroken og nyte kveldens sushi sammen med kjæresten. Det føles ut som jeg har skuldrene inni øra. Jeg trenger hvile med andre ord!

Jeg tenkte jeg skulle ha en konkurranse i løpet av uken. Der premien er en dunk med aloe vera-gel. Er dette interessant? Gi meg gjerne litt tilbakemeldinger på det. Da får vedkommende hvertfall en bitteliten start, og kan velge om han eller hun ønsker å bestille mer senere!

I morgen er det tid for pilates, masse babykos og ikke minst tid med han store gutten min - som var litt ekstra sår i kveld. Det er litt tøft at de fleste kompisene har begynt på skolen nemlig. I dag tror jeg han kjente litt på ensomheten i barnehagen, og det er verdens verste følelse. Det var i hvertfall noen store tårer som trillet nedover kinnet hans nå i kveld. Huff, jeg får så vondt i mammahjertet mitt!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg vil veldig gjerne vinne en start med aloe vera, høres jo veldig bra ut.
Håper Teo fort finner noen nye lekekamerater i bhg, skjønner jo veldig godt at det ikke er noe gøy. Klarer han å sette ord på følelsene sine, så er jo det kjempebra! Da er det om å gjøre å fokusere på positive opplevelser og følelser.
Min 4åring har startet i ny bhg, og heldigvis etter en uke, sa hun ha det og lot meg gå uten skrik og rop i dag. Gjorde godt for mammahjertet <3

Klemmer fra Carina

Gisela sa...

Ja det var en god ide! Spennende med sånne type produkter :) kan kanskje hjelpe på liten babymage som ikke er helt i 100? Natta til deg, hilsen en som håper hun får seg noen etterlengtede timer med søvn snart, puh, disse babyene kan være litt slitsomme til tider 😉

Elisabeth sa...

Jeg brukte mye aloe vera før, men så sluttet hun jeg kjøpte av som forhandler. Så kanskje jeg får sende deg en mail! :D

Monica Jensen sa...

Det var noen kloke ord, Carina. Hvis han sitter med de samme tankene i dag som i går, skal jeg legge fokuset over på alt det positive han har gjort i bhg. Stakkars, det er ikke alltid like lett å vokse opp :(

Så bra at hun har begynt å vende seg til den nye bhg. Det gjør det litt lettere for mammahjertet ja :)

Klem <3

Monica Jensen sa...

Gisela:

Da skal jeg kjøre i gang en konkurranse! :)

Jeg vet at flere gir det til bebiser også, men jeg personlig ville ikke gjort det. Det er noe med de helt ferske tarmene som jeg helst ikke vil tulle med på noen som helst måte. Når Mia er 1 år derimot, da skal hun få aloe vera :)

Propoliskremen fra forever aloe vera er forresten utrolig god på såre rumper. bare et tips. den brukte jeg mye på Teo :)

Ja, det kan være slitsomt med en liten baby i hus. Spesielt når de har mest lyst til å være våken på natten. Heldigvis går det seg til ;)

Du bør drikke aleo vera - da får du mer energi vettu ;) Godt for en kropp som har blitt herjet med også - for det er jo ren herjing; svangerskap og fødsel!

Klem

Monica Jensen sa...

Hehe, meg er det bare å sende mail til vettu, Elisabeth :D

Carina sa...

Håper det går bedre med Teo i bhg nå :-) det er som du sier jaggu ikke lett å vokse opp... blir nesten litt svett av å tenke på alt de skal igjennom, disse ungene.
Legg meg gjerne til på instagram, vi har nesten jevngamle barn og bor på samme side av landet ;-) carihaav

Klemmer fra Carina