onsdag 7. august 2013

Casual Wednesday

Foruten om en tur innom Moss sykehus, har vi tilbrakt dagen hjemme. Av og til er det det beste for Mia. Fred og ro, hjemme i stua. Tid til å leke, skravle og sove - uten forstyrrelser.

Straks skal vi tusle bort til barnehagen for å hente Teo. I dag tar vi snarveien langs jordet. Da tar jeg bare Mia på armen. Enkelt og greit. 
Dagens antrekk - før sola reiv av meg klærne #svetterihjel

Ellers har jeg hetetokter ut av en annen verden. Det husker jeg at jeg sleit med lenge etter at Teo var født. Denne gangen er det ikke akkurat bedre. Det føles ut som en treningsøkt bare å eksistere i denne klamme varmen. Det hindrer meg heldigvis ikke fra å bevege litt på meg. Det er deilig å komme seg ut på kveldstid - bare meg - å gå en lang powerwalk med venninner. Svette, puste, pese og ikke minst skravle. Godt med en pust i bakken, på flere måter enn én!

Nå må jeg løpe. Skal vise dere noe gøy jeg har fått i posten senere. Titt innom da vel!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hva slaga kamera er det du bruker? Er det ett sånt Samsung Galaxy "selfie" cam. Vurderer å kjøpe ett selv.

Monica Jensen sa...

Samsung NX 1000 :)

Anonym sa...

Thnx.