onsdag 7. august 2013

Do it yourself // DIY

Har du hørt om shellac? 
Det er neglelakk som holder i to uker uten å skalle av eller falme, med fantastisk glans. Jeg prøvde det for første gang i fjor sommer, og siden den gang har jeg fått fikset neglene med shellac ca annenhver måned. Det er deilig med freshe negler. Man føler seg rett og slett mye...freshere ;-)

Siden jeg er blitt såpass avhengig av det, fant jeg ut at jeg kunne kjøpe meg mitt eget shellac-utstyr. Jeg er ikke så dreven, men øving gjør mester. Nå er i hvertfall utstyret i hus, og neglene mine kan se velstelte ut i tiden fremover. Mye billigere blir det også :-)


Ledlampe, rens, primer, base og top coat, gellakk, manikyrpinne og neglefil. Alt jeg trenger for å stelle neglene mine. 

Mamma fikk være forsøkskaninen i dag

Shellac er perfekt for en småbarnsmor som vasker hendene hundre ganger om dagen. Lakken tørker med én gang (etter du har holdt hendene under lampen), og tåler hard medfart. Perfekt!

Bare et lite tips til dere der ute som også foretrekker fine og velstelte negler. Alt dette kjøpte jeg på Vita til 499 kroner :-) 

PS: Dette er ikke et sponset innlegg!

1 kommentar:

Mette Helen sa...

Herlig! Fåes det kjøpt som ett sett eller separat? Bursdag neste uke, så er jo lov å legge det til i ønskelisten, enn bare ny jiffmopp, liten støvsuger etc :p