torsdag 8. august 2013

En jentete dag

Nå i August har jeg så mange avtaler på dagtid at jeg nesten blir litt svimmel av å tenke på det. Jeg skal til tannlegen. Mia skal på kontroll på helsestasjonen. Teo skal til øre-nese-hals. Jeg skal til fysioterapeuten flere ganger i uken. Time på Moss sykehus for utredning. Ta prøver for å se om Mia kan ha en mild form for melkeallergi, siden hun gulper så mye. Møte med presten. Planlegging av dåp. Planleggingsdager. Foreldremøte. Tja, som dere kan se er det nok å gjøre fremover. Ingen fare for at jeg vil kjede meg - med mindre det er på ett eller annet venterom så klart...

Dager med null planer gir meg derfor en halleluja-stemning. Der ingenting annet enn KOS står på timeplanen. En sånn dag hadde vi i dag. Vi endte derfor opp med å invitere venninner på lunsj, og hadde tidenes jentedag. Det flommet over at rundstykker, kaffe, babyprat, fiksing av negler og babykos. Altså, det var kremen av permisjonen. En dag der man kan være laaangt inn i babybobla si, sammen med gode venninner :-)


I morgen venter en ny kosedag med venninner. Kjæresten skal på noe håndball cup-greier og blir borte hele kvelden. Da kommer tre venninner og Mathilda på syv måneder for å holde oss med selskap. Det blir middag og god stemning! På dagtid satser jeg på en ny powerwalk, hvis himmelen ikke finner det for godt å åpne seg. Jeg føler meg som et nytt menneske etter disse turene. Gladere og med en liten slant bedre selvfølelse. Superdeilig!

Om jeg ikke titter innom her, så sees vi på instagram. Jeg har en tendens til å bli hakket ivrig der nemlig ;-) Klem fra meg**

1 kommentar:

Mille sa...

Hei Monica. Jeg ble litt inspirert av det Powerwalk greiene dine, så jeg tenkte at jeg skulle forsøke det selv her om dagen. Jeg vet ikke helt hvor denne magen har kommet ifra nå i det siste. Jeg ser at det er mange som har så freshe treningsklær om dagen, men jeg følte meg litt taslete så jeg turte ikke å ta på meg tightsen. Jeg hadde kommet ut av døra og var godt igang, da plutselig så kom guttegruppa til Ski Håndball. Noen av karene der er så kjekke at jeg nesten blir helt svimmel. Jeg følte at det begynte å stramme seg I solar plexus og utover I kroppen. Jeg visste ikke hvor jeg skulle holde blikket mitt og tittet fort ned I iphonen, latet som om jeg hadde fått en Snap. Jeg følte meg så tufsete I de slappe treningsklærne mine. Håper ikke de la for mye merke til meg. Etter at de hadde passert følte jeg meg litt umotivert og sliten. Jeg måtte sette meg ned å ta en pust I bakken og samle meg. Når jeg tittet opp la jeg merke til at jeg vær I nærheten av Balkan, så jeg dro dit for å trøstespise en “liten” kebabrull. Etterpå følte jeg meg oppblåst og tung, og magen har bare blitt større. Jeg får forsøke en annen dag igjen, kanskje når det er litt mørkere og ikke så mange ute. :p