torsdag 22. august 2013

Insta-days

I det siste har ikke jeg vært spesielt flink til å ta med meg kamera rundt omkring. Det er alltid litt lettere å blogge når man har noen bilder å vise fram. Jeg har derimot vært desto mer aktiv på instagram. Jeg tenkte jeg derfor kunne vise dere noen insta-bilder for de av dere som ikke følger meg der. En aldri så liten update fra våres siste dager!


Denne uken hadde jeg bestemt meg for å ha så få planer som overhodet mulig. Den siste tiden har jeg følt at det har vært legetimer og fysioterapitimer i hytt og gevær. Selvom man ikke bruker lange tiden der og da, stjeler det mye av dagen. De siste tre dagene har jeg derfor følt skikkelig på permisjonstilværelsen, og det har vært godt. Vi har kost oss på langtur med Hanne og Ludvig, vi har lunsjet med Linda og Amalie, og vi har hatt Linda, Amalie og guttaboys på pølsefest hos oss etter barnehagen. På kveldstid har det vært tid for powerwalk og avslappende timer i sofakroken. 


I går hadde kjæresten og jeg planlagt en ordentlig kosekveld med god mat og god drikke. I en hektisk hverdag, med lange dager, er det veldig lett å bli sittende i hver sin sofakrok som to slakt på kveldstid. Da trengs det noen kvelder til bare oss innimellom, med tv-en av. Frøken Fryd hadde derimot fanget opp våre planer, og fant derfor ut - til en forandring - at hun skulle holde oss med selskap store deler av kvelden. Kjærestetid kan jo føre til flere søsken, og det vil man ikke ha noe av. I tillegg fikk Teo plutselig en kraftig krupphoste. Kjærestekvelden ble erstattet med å få to småbarn til å sove. Småbarnsidyll 


I dag våknet vi litt over klokken seks. Vanligvis våkner jeg før snuppa i babyvuggen våkner. I likhet med sikkert de fleste mammaer er jeg veldig var for lyder, og våkner idét hun begynner å bevege på seg i vuggen. I dag derimot våknet jeg til latter, fra både liten og bitteliten. Jeg tittet forundret opp fra puta. Der hadde Teo hentet seg en stol, og satt ved siden av vuggen og underholdt blidfisen som lå under dyna si. Sammen med blidfisen lå samtlige bamser og en pokal(!). Jeg trooor Nicklas og jeg var en smule trøtte i dag morres. Ellers så har Teo vært ekstremt stille når han har rigget istand morgenstunden. Koselig start på dagen var det uansett - om enn litt tidlig. 


Da var det godt å kunne hente kaffen og ta morgenkaffen i senga. Kvalitetstid med kjæresten på morgenen ble det i hvertfall, i noen få minutter, med kaffen på høykant. Han var noe trøtt i øya i dag, og da er det fint å kunne gi han en rolig og god start på dagen. Vanligvis er det han som kommer med kaffen til meg, men i dag var det han sin tur synes jeg ;-)


Nå skal jeg straks pakke begge ungene ut i bilen. Jeg må jo komme i gang med trening, og det er ingen grunn til å utsette det hele tiden (selvom jeg helst skulle gjort det...). Jeg skal teste ut barnepassen (wææ) og begi meg ut på første pilatestimen på ett år. På tide! Krysser fingrene for sovende bebis og en fornøyd fireåring :-) Etterpå venter første tannlegetime etter svangerskapet. Grøss og gru!

Heiii så lenge!

1 kommentar:

Susanne sa...

Det er så koselig å titte innom deg og familien. Så herlige smil fra Mia. Klemmer