onsdag 28. august 2013

Just me - happy me!

De som omgåes meg om dagen, merker nok at jeg er litt gira. I dag solgte jeg aloe vera-gel til en random mann på postkontoret. Han, i likhet med alle andre nordmenn, slet med magen. Å kunne hjelpe andre, gjør meg glad - for det er jo det jeg gjør. Aloe vera har i hvertfall hjulpet både Nicklas og meg - og vi er bare på begynnelsen.


Ellers trener jeg pilates, går turer med venninner, har fått opp litt låsninger hos kjære Ingvill på Plexusklinikken, lunsjer med barselvenninner og ikke minst koooser meg masse med mine to små og kjæresten. Jeg gjør med andre ord alt jeg kan for å ha det bra med meg selv, både kropp og sjel. Jeg har fått en ny motivasjon. Jeg nekter å legge meg ned og kjenne at smertene spiser opp livsgnisten min. Her skal jeg sørge for at livet er ganske så bra (best) til tross for smertene. 

I dag skrev legen ut en type medisin til meg. Den har en muskelavspennende effekt, pluss at den øker visstnok smerteterskelen min litt - den eneste som kan hjelpe på fibromyalgi. Jeg er så skeptisk. Jeg har derfor valgt å sette det på vent, og så får jeg eventuelt prøve den når jeg ikke ser noen annen utvei. Et liv med piller innabords er ikke akkurat det jeg ser på som halleluja og hurra meg rundt. Piller har jeg tatt nok av i mitt liv - og da snakker jeg så klart om smertestillende ;-)


Nå skal jeg nyte roen i huset. Begge barna sover og kjæresten er på håndballkamp. Det er bare meg, rolig musikk og teen min. Diggdigg!

3 kommentarer:

Hege sa...

Dette med medisiner..Er det ikke sånn at disse medisinene kan bidra til at sykdommen ikke blir værre? Vet ikke med din sykdom, men min er det ihvertfall nødvendig for at ikke leddene skal ødelegges mer enn nødvendig.. Skjønner dog at du er skeptisk - det er sunt!

Monica Jensen sa...

Nei, dette kan dessverre ikke gjøre det verken bedre eller verre - det har bare en smertedempende effekt i noen tilfeller. Skal taes to timer før leggetid, for man blir helt slått ut av dem visstnok.

Jeg får vurdere det litt fram og tilbake. Kanskje det er verdt å prøve det, men jeg venter foreløpig litt :)

Anonym sa...

Kan jeg spørre hvilke tabletter du har fått..?? Min mann har tatt det meste med både dårlige og gode erfaringer? ?