søndag 25. august 2013

Kvinnens beste venn

Aloe Vera er så proppfull av helsestoffer at selv 
eksperter kan gå seg vill. Visste du 
for eksempel at denne planten kan gjøre 
kvinnehuden yngre, tarmene mindre irritable 
og energinivået høyere?

I tillegg til kroniske smerter (fibromyalgi), sliter jeg masse med magen min (som også er vanlig når du har fribromyalgi). Det har jeg gjort så lenge jeg kan huske. Jeg våkner med flat mage på morgenen, og utover dagen kan det fort se ut som at jeg er flere måneder på vei. Dette fører selvsagt med seg en del luftsmerter, og kan sette en demper på hvilken som helst dag. De siste månedene har det vært så ille at jeg flere ganger har vært nødt til å ta smertestillende for å holde ut. Jeg har til og med blitt sendt til sykehuset på ultralyd, på grunn av sterke magesmerter. Der fikk jeg bekreftet magesmertene igjen; de kommer fra tarmen. 


For mange år siden drakk jeg Aloe Vera. Mamma hadde det stående i kjøleskapet, og hver dag drakk jeg en shott eller to. Det førte til null luftsmerter og en normal fordøyelse. Så flyttet jeg hjemmefra og Aloe Vera-gel ble dessverre glemt - inntil nå nylig. Nå har jeg igjen gått til anskaffelse av Aloe Vera-gel og drikker det flere ganger om dagen. Det samme gjør både Nicklas og Teo (sistnevnte får det i et lite glass med juice, og er derfor ikke klar over at han drikker det ;-)) Etter bare ett døgn ble smertene betraktelig mindre. Nå vet jeg at jeg er ett skritt i riktig retning, og gleder meg over hver dag som går. 

Jeg vet at veldig mange kvinner kan slite med oppblåst mage og irritabel tarm. Mange har også plagsom sopp (candida) i tarmen uten å være klar over det. Det er derfor jeg tipser dere om Forever Aloe Vera-gel. Den finnes i tre forskjellige smaker. Nøytral (den drikker jeg), med solmodne fersken (kan være god som blandevann i drinker også) og tranebær-og eplejuice (perfekt hvis du har lett for å få urinveisinfeksjon). Aloe Vera-gel styrker tarmslimhinnene og hjelper dermed kroppen med å opprettholde sitt naturlige forsvar. Den forbedrer opptaket av vitaminer og antioksidanter fra kosten og motvirker for mye magesyre. Den påvirker også tarmens mikroflora, slik at det blir lettere å ta opp protein. De gode egenskapene kommer fra mikroskopiske plantestoffer som effektivt blir tatt opp av kroppen, og som deretter virker i samspill med hverandre. 


En annen ting jeg har lært meg nå er at Aloe Vera kan også hjelpe på revmatiske plager og kroniske smerter. Kan den hjelpe meg til en bedre hverdag, ved siden av fysisk aktivitet, så er det toppen av lykke :-)

Litt fakta om Aloe Vera

Blant bestanddelene i aloe vera-planten er ulike typer antrakinoner. Disse beskytter blant annet tarmslimhinnene, renser sårvev og bidrar til å fjerne dødt vev. Antrakinoner med gunstig effekt er:

- Aloin: Virker rensende, avførende og kan i store doser fremkalle brekninger.
- Isobarbaloin: Virker smertestillende, hemmer bakterievekst. 
- Kanelsyre: Virker bakteriedrepende og soppdrepende. 
- Eteroler: Virker beroligende.
- Aloe ulcin: Hindrer overproduksjon av syre. 
- Resistanol: Øker kroppens motstandskraft.
- Salisylsyre: Senker kroppstemperaturen, minsker smerter og betennelse. 

Mage-/tarm: Her anbefales Aloe vera-gel enten problemet er irritabel tarm, magesår, magekatarr eller et generelt svekket immunforsvar. Aloe veraens tarmrensende virkning gir bedre fordøyelse.

Overvekt: Aloe vera-gel i kombinasjon med riktige fysiske øvelser kan gi vektreduksjon. Fordi Aloe vera stabiliserer blodsukkeret vil sukkersuget avta. Studier blant diabetikere viser en halvering av blodsukkernivået ved inntak av daglig Aloe vera-gel som kosttilskudd. 

Økt energi: Aloe vera-gel i kombinasjon med fysiske øvelser. Spray aloe vera over kroppen, særlig nakke, skuldre, bryst og lår og masser dette godt inn i vevet.

Vil du lese litt mer om produktet jeg har omtalt, så kan du klikke på aloe vera-planten jeg har lagt i høyre marg. Dette er ikke et sponset innlegg. Jeg vil bare videreformidle et produkt jeg virkelig ser på som en reddende engel for å oppnå riktig balanse i kroppen :-)

4 kommentarer:

Tone sa...

Hvor kjøper du den? :)

Monica Jensen sa...

Du kan bestille drikken via denne siden: http://www.myaloevera.no/aloeveranorge/hjem

Gå bare til webshopen :) den koster 259,- :)

Tone sa...

Ok, takk :) Har slitt endel med uvi etter fødselen, så kan være den med tranebær gjør susen :)

Monica Jensen sa...

Jeg begynte selv som forhandler i dag morres, etter stor respons på innlegget mitt. Ta kontakt med meg på mail mon_jensen@hotmail.com hvis du ønsker å prøve det :)

Det vil garantert hjelpe. Den med tranebær anbefales da ja :)